GÜLPERİ’DE TERS KÖŞE YAŞANDI KADİR’İN BAŞI BELADA!


Güncelleme: 2 Şubat 2019 : 01:39
0

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı Gülperi dizisinin bu akşamki bölümünde de izleyicileri büyük şoklar bekliyor. İşte detaylar…

KADİR HAPSE GİRDİ!

Geçen haftaki bölümün son sahnesinde, Eyüp’ü Kadir’i arkadan bıçaklarken görmüştük. Herkes Kadir’in yaralanacağını, Eyüp’ünde kendi sonunu getirdiğini düşünmüştü. Ancak, yeni bölüm yayınlandığında, herkes ters köşeye uğradı. Çünkü Eyüp’ün yaralandığını ve Kadir’in de göz altına alındığı ekranlara yansıdı. Ancak, Eyüp beklenmedik bir planla yeni bölümde izleyici karşısına çıktı. Kadir’le laf dalaşına girerek kendini bıçaklayarak onun başını belaya soktu. Çünkü, Kadir onun geçmişine dair tüm gerçekleri biliyordu. Üstelik, Gülperi ile arasında da büyük engel teşkil ediyordu. Tam o anda da, Hasan belirdi ve sadece babasının yere yığıldığını gördü. Bölüm sonunda, ne yazık ki Kader kelepçelenip ceza evine götürülmekten kurtulamadı. Fakat, Kadir’in içeride çok fazla zaman kalmayacağı düşünülüyor.

HASAN KADİR’i SUÇLUYOR!

Bölümdeki diğer bir ayrıntı da, Hasan’ın yaşananları anlamadan, Kadir’i günah keçisi ilan etmesi oldu. Artemis’e “Maalesef senin baban bir katil” diye meydan okudu. Artemis ise ona tokat atarak sert bir karşılık verirken görülüyor. “Bu söylediklerine pişman olacaksın” diyor. Aralarındaki dostluk babalarının sorunları yüzünden kopma noktasına geldi. Kadir “Ben yapmadım” diye kendini savundu. Gülperi ise ona inanmış gözüktü. Bu sebeple de, Hasan, annesiyle karşı karşıya geldi.

GÜLPERİ VE EYÜP YÜZLEŞTİ!

Eyüp, Gülperi’ye Kadir’in cinayete teşebbüsten yıllarca hapis yatacağını ve kurtulamayacağını söyledi. Gülperi ise beklemediği bir karşılık verdi. Katil olduğunu ve Suriye’de sofrasına oturduğu kişilerin canına kıydığını öğrendiğini belirtti. Bunları Kadir’den değil, Cabbar’dan öğrendiğini de ekledi. Eyüp, çaresizce olanları inkar ederek. Üzerine iftira atıldığını savundu.

ARTEMİS KAÇIRILDI!

Artemis babasını kurtarmak için çabalıyordu. Birisi “Her şeyi gördüm, videolar elimde” diyerek ona mesaj çekti. Ancak,bölüm sonunda şok bir gelişme meydana geldi. Artemis,bilinmeyen kişiler tarafından kaçırıldı. Ama, tam o sırada da Hasan Artemis’in zorla arabaya bindirildiğini gördü. Yeni bölümde Hasan’ın Artemis’i kurtarmak için çabalayacağı tahminler arasında yer alıyor.

Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında, sizlerle paylaşacağız.