GÜLPERİ’DE ŞOK GELİŞME KADİR ÖLECEK Mİ?


Güncelleme: 26 Ocak 2019 : 01:02
0

Üç haftalık aranın ardından, Gülperi’de bu akşam itibariyle yayın hayatına geri döndü. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerini paylaştığı dizinin, yayınlanan 17.bölümünde şok edici gelişmeler üst üste yaşandı. İşte detaylar…

GÜLPERİ NİKÂHTAN DÖNDÜ!

Fragmandaki sahnelerden Gülperi’nin Eyüp’le evleneceği tahmin ediliyordu. Ancak, dizinin tamamını izleyince, bir yanıltmaca olduğu anlaşılmış oldu. Kadir nikaha gelerek, Eyüp’ün öldürdüğü Arapça isimleri saydı. İkilinin gelin odasındaki konuşmalarından da işkillenen Gülperi, bir şeylerin ters gittiğini anladı. Zaten kalbi de, aklı da Kadir’de olduğu için şaşırtıcı bir şey yaparak, masada hayır dedi. Çocuklar ve Eyüp bu duruma şok oldular. Eyüp, Gülperi’yi Kadir’e aşık olmakla suçladı.

BEDRİYE EYÜP’LE BİRLİKTE BABAANNESİNE GİTTİ!

Hayır dediği için, annelerine öfkelenen çocuklar, gene onu dinlememeyi tercih etti. Özellikle Bedriye, Gülperi’yi suçlayıcı konuşmasıyla dikkat çekti. Eyüp, Bedriye’yi alıp annesinin evine gitti. En küçük çocuk, annesiyle kalmak istedi. Ancak, Hasan’ın içine kurt düştüğü için, bu olayın peşini bırakmadı.

HASAN KADİR’E HESAP SORDU!

Hasan, nikâhta yaşananların hesabını sormak için Kadir’e gitti. Babasını bir kez daha kaybetmekten çok korktuğunu dile getirse de, bilmeleri gereken neyse söylemesini istedi. Fakat, Kadir söylememek de diretti. Bunu Eyüp’ten duymaları gerektiğini ifade etti.

ALİ ARTIK YOK!

Bölümde, şüphesiz en şok edici sahnelerden birisi, Ali’nin öldürülmesi oldu. Eyüp, Ali’nin kızına tecavüz ettiğini unutmadı ve cezasını kesmek istedi. Hapishaneye birini gönderdi ve Ali’yi bıçaklattı. Bıçaklayan kişinin, “Eyüp abinin selamı var” demesi dikkatlerden kaçmadı. Ali olay yerinde can verdi.

GÜLPERİ GERÇEKLER ÖĞRENDİ!

Kadir’in nikahtaki tavrı yüzünden, iyice şüphelenen Gülperi işin peşini bırakmadı. Kadir’e neyi bilmesi gerektiğini söylemesi için ısrar etse de işe yaramadı. Bu kez başka izlerin peşinden gitti. Eyüp’ün hapiste yatan eski bir arkadaşına ulaştı ve en sonunda her şeyi ondan öğrendi. Eyüp’ün bir katil olduğunu duyunca kulaklarına inanamadı.

KADİR BIÇAKLANDI!

En şok edici sahnelerden birisi de, yoluna taş koyduğu için Eyüp’ün, Kadir’i sırtından bıçaklaması oldu. Bölüm sonunda gerçekleşen, bu sahneden sonra herkes de bir merak konusu oluştu.

KADİR ÖLECEK Mİ?

Kadir ölecek mi? Yoksa ağır mı yaralanacak? Başrol olduğu için, Kadir’in ölme ihtimali gözükmüyor. Yüksek ihtimalle, yaralanacaktır. Eyüp ’de bu hareketiyle kendi sonunu getirmiş olacaktır. Çünkü Gülperi gerçekleri öğrendi.