GÜLPERİ’DE EBRU GÜNDEŞ SÜRPRİZİ!


Güncelleme: 22 Şubat 2019 : 19:14
0

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı Gülperi dizisinin 21.bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ebru Gündeş’in yeni şarkısının çalması dikkatleri çekti.

FRAGMANDAN BİLGİLER

Dizinin 21.bölüm fragmanında, yıllar sonra kavuşan Gülperi ve Kadir’in mutlu anları izleyenleri sevindirdi. Ayrıca, ikisinin sahnelerinde Ebru Gündeş’in “Aşık” şarkısının çalması gözlerden kaçmadı. Yeni albümünü çıkaran sanatçının albümü de dizide tanıtılmış oldu. Sonunda, özgürlüğüne kavuşan Kadir ve Gülperi, evlenmeye karar vermişti. Hasan’da, Artemis’i sevdiğini anlayıp onu tercih etmişti. Tanıtımda, Artemis’in Hasan’a “Benim babamla senin annen evlenecek mi” diye sorması kafaları karıştırdı. Çünkü evlendikleri zaman onlarda, üvey kardeş sayılacaklar. Ayrıca, Şeyma’nın da, Gülperi ve Kadir’in evleneceğini duyunca elinin ayağına dolandığı ekrana yansıdı. Bir diğer engel teşkil eden Eyüp’e de Gülperi “Hayatımızdan tamamen çık” diye uyarıda bulundu. Evlenebilecekler mi? Neler yaşanacak? Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde anlayacağız. Şimdi en son yayınlanan bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım.

20.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Artemiz, ölüme terk edilmişken, Hasan kendi canını tehlikeye atarak alevlerin içine atladı. Artemis’in hayatını kurtardı. Bu olayla kendisine daha önce itiraf etmekte kaçındığı duyguları da su yüzüne çıkmış oldu. İkisi bundan sonrası için, arkadaşlıktan öteye bir adım attılar. Kadir ise, kızının hayatını kurtardığı için Hasan’a minnettardı. Onu kendi içinde başka bir yere koyduğunu dile getirdi.

Gülperi’nin sağır olan küçük oğlu Can duymaya başladı. Bütün aile çok sevindi.

Eyüp, Gülperi’yi görüntüyü almak için sıkıştırdı. Onu tehdit ederek, telefonunu parçaladı. Fakat, hesa etmediği bir şey vardı. Gülperi onunla karşılaşmadan önce videoyu avukata gönderdi. Kadir’de özgürlüğüne kavuştu

FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ