GÜLPERİ’DE ARTEMİS ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ!


Güncelleme: 9 Şubat 2019 : 17:50
0

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in yer aldığı Gülperi dizisi dün akşam 19.bölümüyle ekrana geldi. Geçen haftaki bölümde, Kadir’in hapse girip, Artemis’in de kaçırıldığı dizide bu hafta da şok gelişmeler yaşandı. İşte detaylar…

ARTEMİS KAÇIRILDI

Geçen haftaki bölüm sonunda Artemis, kendisinde babasının aklandığını gösteren videoların bulunduğunu iddia edenler tarafından kaçırılmıştı. Hasan’da bu ana şahit olmuştu. Plakayı alan Hasan derhal kendini polis merkezinde buldu. Artemis ise, kendini kaçıranlardan babasının görüntülerinin ellerinde olmadığını öğrenip şok yaşadı. Kadir ise içeride, kızının kaçırılmasına bir şey yapamamanın çaresizliğini yaşarken ekrana yansıdı.

ŞEYMA OLANLARDAN GÜLPERİ VE AİLESİNİ SUÇLADI

Şeyma, Artemis’e ulaşmak için aradığında telefonu Hasan açtı. Ona kızının kaçırıldığını bildirince Şeyma deliye döndü. Kadir’i ziyarete gidip tüm olanların suçlusunun, Gülperi ve çocukları olduğunu söyledi. Bu arada, Artemis’i kaçıranların arabasının çalıntı olduğu ortaya çıktı. Şeyma bunun üzerine sinir krizleri geçirdi. Kadir’in kardeşi ve Hasan onu sakinleştirmeye çalıştı. Fakat, Şeyma Hasan’ı suçlayıcı bir tavırla yanından uzaklaştırdı.

HASAN ARTEMİS’İ KURTARACAK MI?

Artemis’i kaçıranlar onu bir eve kapatıp, benzin döküp ateşe verip ortadan kayboldular. Fakat, Hasan onun peşini hiç bırakmadı ve kapatıldığı ev alev almışken yetişti. Büyük ihtimalle sonraki bölümde onu kurtardığı ekranlara yansıyacak. Sonrasında da, Hasan ve Artemis aşkı başlayacağı düşünülüyor.

KADİR MUTLULUKTAN HAVALARA UÇTU

Kadir daha önce Gülperi’ye evlenme teklifinde bulunmuş, ancak Gülperi yanıtsız kalmıştı. Cevabını bir kağıda yazarak cebine tutuşturdu. Kadir ise cezaevi arabasına bindiğinde o kağıdı düşürdü. Bunu gören Gülperi, mektubu hapishaneye yolladı. Kadir evet cevabını okuyunca mutluluktan havalara uçtu.

GÜLPERİ KADİR’İ AKLAMAYA ÇOK YAKLAŞTI

Kadir’e sonuna kadar inanan Gülperi, onu aklamak için olayın gerçekleştiği yere tekrar gitti. Manav ve bakkalı sıkıştırdı. Başta onu terslediler. Yardım etmek istemediler. Ancak, bu yüzden Kadir’in kızının kaçırıldığını ve masum bi insanın hayatının mahvolduğunda ısrar edince dayanamadılar. Ellerinde bulunan Eyüp’ün kendini bıçaklarken ki videoyu Gülperi’ye izlettiler. O sırada, Eyüp’te Gülperi’yi takipteydi. Bölüm sonunda Gülperi polis merkezine geldi. Orada Eyüp’le karşılaştı. Bir anda, Gülperi’nin çantasını kavradı ve bölüm sona erdi. Gülperi daha önce videonun kopyasını polis merkezine gönderdi mi? Yoksa Eyüp gene mi yırtacak? Yeni bölümde göreceğiz.