Gelinim Mutfakta Neler Yaşandı!


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 00:30
0

Gelinim Mutfakta Neler Yaşandı!

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta her pazartesi elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar katılıyor. Reytinglerde oldukça başarılı bir ivmesi olan gündüz kuşaklarının vazgeçilmez yarışmasına geçtiğimiz hafta yarışmacı Emel ve kaynanası Ergül  hanım veda etmişti. Geçtiğimiz haftanın finalinde elenen Emel ve kaynana Ergül Hanım olurken bileziği kazanan ise Elif ve kaynanası Ziyafet Hanım olmuştur. Gelininin bu başarısını takdir eden Ziyafet Hanımın sevinci ve heyecanı hafta içinde ekranlara yansıdı. Ziyafet Hanım gelininin kazandığı altınları kutlamak için hazırladığı pankartı Elif’in çalıştığı mutfağın arkasına asarak nispet yaptı diğer gelin ve kaynanalara.
Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün de birbirinden iddialı kayınvalide ve gelinleriyle biz izleyicileri ekran başına topladı.

Yağnur Gelinlerimize Eşi İle olan İlk Kavgasını anlattı
Kanal D nin sevilen programı Gelinim Mutfakta haftanın üçüncü gününde birbirinden farklı olaylara imza attı. Yeni gelinimiz Yağnur’un eşiyle yaşadıkları gelinler ve kaynanalar arasında fikir ayrılığına düşürdü. Yağnur’un kayınvalidesinin de her konuda oğlunu tuttuğu gözlerden kaçmadı. Gelinlerimize Yağnur bundan bir ay önce eşiyle yaşadığı sorunları anlattı. Yağnur eşinin izni olmadan eltisinin yanına gitmiş. Eşi Yağnur’a gidersen istediğimi yaparım demesine rağmen Yağmur inat etmiş ve eşini dinlemeyip gitmiş. Eşi de Yağnur’a bir mekanda dansözlerle çekilmiş fotoğraflarını atmış. Yağnur çok sinirlensede bir süre sonunda çocuklarını özleyip evine geri dönmüş. Gelinler Yağnur’un eşinin izni olmadan gitmesini yanlış buldular. Kaynanalar ise ikiye bölündü Ziyafet Hanım iyi yapmış oğlum dedi. Nilgün hanım ise ben oğluma karışamam,oğlum ne yaparsa yapsın haklıdır dedi. Nilgün hanım gelinini kızı gibi sevdiğini de itiraf etti. Bu konuda Nilgün hanımın kendisi ile çeliştiği gözlerden kaçmadı.

Gelinim Mutfakta Gün Birincisi Kim Oldu?
Haftalardır başarısından söz ettiren Elif ve kaynanası Ziyafet hanım 7.çeyrek altınını alarak günün birinci oldu. Elif iddialı konuşarak altınları otuz beşe çıkaracağını söyledi.

Gelinim Mutfakta Gün Sonuncusu Kim Oldu?
Gelinim Mutfakta rekorunu kırmaya çalışan gelinimiz Cansu iki gündür gün birincisi olurken bugün gün sonuncusu oldu.