Fox Tv’den Yeni Yemek Programı! The Taste Türkiye Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 02:41
0

Fox tv ekranlarında yepyeni bir yemek ve yarışma programı yayınlanmaya başlayacak.

The Taste Türkiye adındaki yemek yarışma programınde birbirinden ünlü üç şef jüri koltuğunda oturacak.

İşte The Taste Türkiye Yayın Günü ve Tarihi

Fox tv ekranlarında 15 Mayıs Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümü yayınlanacak olan The Taste Türkiye programının yapımcılığını Provizyon Medya yapmakta.

Jüri Üyeleri Kimler?

Amerika, Hollanda ve Belçika’da da yayınlanan ve büyük beğeni kazanan yemek ve yarışma programı formatındaki The Taste Türkiye yarışmasının jüri üyeliklerini Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce yapacak.

The Taste Türkiye Nasıl Bir Yarışma?

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler.

Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak.

Misafir Jüriler Katılacak

Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak.

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

Sadece Tek Bir Kaşık Tadacaklar

Mutfaktaki yeteneklerine güvenen amatör ya da profesyonel tüm aşçılara açık olan yarışmada amaç; jürinin lezzet olarak en çok beğeneceği yemeği hazırlamak. Yarışmacılar yaptıkları yemeği sadece tek bir kaşıkta jürinin beğenisine sunacak.

Jüriler Adayları İkna Etmeye Çalışacak

Jüri, yemekleri kimin hazırladığını, hangi malzemeleri kullandığını veya nasıl pişirdiğini bilmeden değerlendirecek. Jüri üyeleri başarılı buldukları adayları, 4’er kişiden oluşacak takımlarına almak için ikna etmeye çalışacak.

Takımlar oluşturulduktan sonra yarışmacılar, önce başlarındaki şeflerin önderliğinde dokunulmazlık kazanmak için yemek yapacaklar daha sonra elenmemek için mutfağa girecekler.

En kötü performansı sergileyen yarışmacı, programa veda edecek.

Heyecan dolu bu mücadelede birbirinden ilginç lezzetler izleyiciyle buluşurken sadece bir kişi yarışmayı kazanarak büyük ödülün sahibi olacak.

“The Taste Türkiye” 15 Mayıs Çarşamba 20.00’de FOX’ta!