Fi Dizisi 5 Nisan Var Mı Yok Mu? Ne Zaman?


Güncelleme: 3 Nisan 2018 : 19:38
0

Fi dizisinin yeni bölümü heyecanla beklenirken dizi severler perşembe akşamı rutin saatinde dizinin yeni bölümünü göremeyince; Fi dizisi 5 nisan var mı yok mu? Yeni bölüm neden yok? Ne zaman yayınlanacak sorularına yanıt aradı.

Online yayın hayatını tamamladıktan sonra ilk kez ulusal kanallarda yayınlanmaya başlayan Fi dizisi perşembe akşamları izleyiciyle buluşuyor. Dijital televizyon platformu PuhuTv’de  Azra Kohen’in Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisi sıra dışı konusu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz haftalarda Show TV ekranlarından yayın hayatına başlayan dizi internette gördüğü ilgiyi ne yazık ki ekranlarda göremedi. Dijital platform aleminin en çok izlenen dizilerinden biri olan Fi’nin 5 nisan perşembe aynı saatlerde ekrana gelmemesi izleyenleri meraklandırdı. Fi dizisi neden yok neden yayınlanmıyor soruları izleyenler tarafından araştırıldı.

Dizinin düşük reytinglerden dolayı erken final yaptığı düşünüldü. Fakat çok geçmeden sadece yayın saatinde değişiklik olduğu anlaşıldı. Fi dizisi 5 nisan perşembe akşamı 22:30’da yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yayın saatinde neden değişiklik yapıldı? Çünkü Show TV yayın akışına bakıldığında perşembe  20:00’da Çarşı Pazar isimli film yayınlanacak. Filmin ardından Fi dizisi yen bölümüyle ekrana gelecek.

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı Fi dizisi ilginç hikayesi ve usta oyuncularıyla Show TV ekranlarında yayın hayatına devam edecek.

Fi dizisi 5 nisan var mı yok mu? Neden yayınlanmıyor? Neden yok? Ne Zaman yayınlanacak? sorularının yanıtını sizlerle paylaştık. Fi dizisi yeni bölümüyle 5 nisan perşembe 22.00’da izleyiciyle buluşacak.