Fi Dizisi 12 Nisan Var Mı? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 9 Nisan 2018 : 16:21
0

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsur’ın başrol paylaştığı Fi dizisi 12 nisan var mı, neden yayınlanmıyor, Fi dizisi yeni bölüm ne zaman soruları bu hafta en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alıyor. Fi dizisi gün ve saat değişikliği sebebiyle perşembe akşamları ekrana gelmeyecek.

Dijital platformdaki yayın hayatını tamamladıktan sonra tekrarlarıyla Show TV’de yayınlanmaya başlayan Fi dizisi bir süredir yayın hayatına perşembe akşamları devam ediyordu. 12 nisan perşembe akşamı dizinin takipçileri ekranları başında Fi dizisinin yeni bölümünü beklerken ne yazık ki dizinin yayınlanmadığını gördü. Fi dizisi 12 nisan var mı, neden yok, neden yayınlanmıyor geç mi başlayacak soruları internet üzerinden sorgulandı.

Fi dizisi gün değişikliğine gitti için artık perşembe akşamları yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümleri salı akşamı ekrana gelecek. Geçtiğimiz hafta da dizinin geç yayınlanması izleyenlerin tepkisini çekmişti. Şimdi diziyle ilgili benzer sorunun yaşanması kanala tepkileri artıracak.

Fi dizisi 10 nisandan akşamından itibaren salı akşamları yayınlanacak. Perşembe akşamı Servet isimli yeni dizinin ekrana gelmesi Fi dizisinin gün değişikliği yapmasına neden oldu. Perşembe akşamları dişli rakiplerin olmamasına rağmen düşük reytinglerle haftayı kapatan Fi dizisi Salı akşamları dibe vuracak. Çünkü aynı gün aynı saatte, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Mehemt Bir Cihan Fatihi dizileriyle vereceği reyting savaşında hiç şansı yok.

Merak eden ve araştıran izleyicilerimiz için tekrarlıyoruz. Fi dizisi 10 nisandan itibaren Salı akşamları 20.00’da ekrana gelecek. 

https://www.youtube.com/watch?v=3oQ2Eb32QEI&list=PLdw1RMMZ1UiET-gg06Ns0alMDwGkgh4E0