Fazilet Hanım ve Kızları 20. Bölüm Fragmanı-Konağa Gelen Sürpriz İsim Kim?


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 00:27
0

Fazilet Hanım ve Kızları‘nda aksiyon ve heyecan bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta Hazım Bey trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş ve konak Fazilet ve kızlarına kalmıştır. İşte Fazilet Hanım ve Kızları 20. Bölüm Fragmanı ve özeti.

Fazilet Hanım ve Kızları’nda geçtiğimiz hafta; Hazan’ın elinde Yağız’a ait gazete kupürleriyle Sinan’a yakalanması, iki kardeşi dönüşü olmayan bir gerilimin parçası haline getirir. Sinan ve Yağız, gazete haberleriyle ilgili gerçeğin peşindeyken yalıya gelen acı haber deprem etkisi yaratır.

Egemen yalısı ölüm acısıyla alt üst olur. Egemen kardeşler için babalarının ölümünü kabullenmek kolay olmayacaktır. Yalıyı saran yas, mirasın açıklanmasıyla birlikte yerini büyük bir kaosa bırakır.

Ece’nin hamileliği Egemen kardeşlerin üzerine bomba gibi patlar. Hazan ve Yağız’ın hamilelikle ilgili kapıldığı şüpheler olayların raydan çıkmasına sebep olur. Hazan ve Yağız, gerçeğin peşinde sürüklenirken, Sinan ise kendi içindeki fırtınaya doğru savrulur.

Hazan, Yağız ve Sinan arasında dile getirilmeyen gerilim giderek tırmanırken, yalının sakladığı sırlar birbir ortalığa saçılmak üzeredir. Diğer taraftan Ece’nin kimden hamile kaldığı ortaya çıkar ve kızlar ve anneleri konaktan atılmak istenir. Tam da bu sırada konağa birisi giriş yapar. Kimdir bu kişi? Dizinin 20. bölüm fragmanında da bu kişi konağa girerken görülmektedir.

Fazilet Hanım ve Kızları 20. Bölüm Fragmanı