Fazilet Hanım Ve Kızları Selin Ölecek Mi? Öldü Mü? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 01:54
0

Fazilet Hanım ve Kızları’nda yine silahlar patlayacak ve yine birileri ölümle burun buruna gelecek. Fazilet Hanım ve Kızları 40. bölümde Selin ölecek mi? Dizinin tutkunları tarafından merak edilen ve herkesin gözlerinin çevrildiği soru ile ilgili detaylar haberimizin devamında….

Dizinin son bölümünde Selin’in arkasından çevirdiği dolapları tesadüf sonucu öğrenen Yasin her şeyi yakıp yıkacaktır. Selin aylarca dış gebelik yaşadığını Yasin’den saklamıştı. Ve kurduğu bir planla herkesi bebeğini düşürdüğüne inandırdı. Ve bunu yapan kişinin de Ece olduğunu söyleyerek Yasin’in ondan tamamen uzaklaşmasına neden oldu.

Selin’in oyunları  ve planları son güne kadar yolunda gitti. Her şey tam da istediği gibi kusursuz ilerledi. Konağa Yasin’in ailesini de getirerek Ece ve Fazilet Hanım’a meydan okudu. Şükriye hanımın konağa gelmesi Selin’in sandığı gibi her şeyi daha iyi bir hale getirmedi. Selin’in büyük sırrını bilen Şükriye Selin’i bu konuda tehdit ederken hiç ummadıkları sürpriz bir isim konuşmalara şahit olur.

Yasin, Selin’in dış gebelik yaşadığını bebeklerini kaybetmelerine Ece’nin sebep olmadığını öğrenir. Öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşayan Yasin her şeyi yakıp yıkar ve yüzüğü fırlatarak Selin’i terk eder. Yasin’e takıntılı bir şekilde aşık olan Ece Yasin’in gitmesine ne kadar uğraşsa da engel olamaz. Yasin’siz yaşayamayacağını düşünen Selin gözünü karartır ve aldığı silahla kendini öldürmeye kalkışır. Bu sırada onu engellemek için odasına Ece gelir. Fakat Ece ona engel olmak isterken bir anda silah patlar. Şimdi herkesin aklında Fazilet Hanım ve Kızları Selin öldü mü? ölecek mi? diziden ayrılacak mı? sorularına yanıt arıyor.

Kimse vurulmayacak ve ölmeyecek. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde silah boşa patlayacak. Ve silah sesini duyan ev halkı gelip olaya müdahale edecek. Selin ölecek mi? selin öldü mü? diziden ayrılıyor mu sorularını sizler için yanıtladık. Sizlerde konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.