Fazilet Hanım ve Kızları Binnaz Kimdir? Dizideki Rolü Ne?


Güncelleme: 30 Eylül 2017 : 23:57
0

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Binnaz nasıl bir rolde? Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Binnaz karakterini canlandıran oyuncu kim?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan ve ikinci sezonuyla yine reytingleri kasıp kavurmaya devam eden dizisi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Kurulmuştur

Fazilet Hanım ve Kızları dizisine Binnaz karakteri ile Demet Genç dahil oldu. Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Binnaz, Fazilet’in yakın arkadaşlarından birisi olarak dizide bulunuyor.

Fazilet Hanım ve Kızları Binnaz Kimdir? Demet Genç Kimdir?

1970 yılında doğmuş olan oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Mezun olmasının ardından tiyatro alanında çalışmalar yapmıştır. 1994 yılında yayınlanan ve dönemin en popüler dizilerinden birisi olan Kaygısızlar dizisinde hemşire rolünü canlandırmıştır.

Daha sonra ekranlardan bir süre uzak kalan oyuncu 1999 yılında Süper Baba isimli yapımda karşımıza çıkmıştır. Kurtlar Vadisi isimli dizinin ikinci sezonunda da konuk olarak bir süre yer alan oyuncu 2 Genç Kız isimli sinema filminde anne rolünde oynamıştır.

Arka Sıradakiler dizisine 5. sezonda Nedret karakteri ile dahil olmuştur. Ardından Şüphe isimli dizide de rol alan oyuncu en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören 7 Güzel Adam dizisi ile ekranlarda olmuştur.

Siz Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Binnaz karakteri ile yer alan Demet Genç’i beğendiniz mi? Demet Genç’i görmek istediğiniz başka projeler var mı? Oyuncunun dizide nasıl bir etkisi olacağını düşünüyorsunuz?

Fazilet Hanım ve Kızları Sezon Finali Mi Yapacak Yoksa Devam Mı Edecek