Fazilet Hanım Ve Kızları 9.Bölümde Neler Olacak? 20 Mayıs Fragman


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 09:18
6

Kadrosunda ki Nazan Kesal (Fazilet Çamkıran), Deniz Baysal (Hazan Çamkıran), Mahir Günşıray (Hazım Egemen), Çağlar Ertuğrul (Yağız Egemen),Afra Saraçoğlu (Ece Çamkıran) gibi yetenekli oyuncularla Sırma Yanık’ın kalemiyle ekranlara gelen Fazilet Hanım ve Kızları bir haftayı daha geride bıraktı.Peki Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm özetinde neler var?, 20 mayıs neler olacak hepsi haberimizde. 

Geçen hafta Hazan ve Yağız karşı karşıya gelmişti. Hazan Ece’yi Yağız’ın evinde görmesinin şaşkınlığını atamamışken abla kardeşin bir araya gelmesinin duygusal anları Yağız’ı derinden etkilemiştir. Fazilet Hanım kızına kavuşmuş olmanın heyecanını yaşarken diğer taraftan ev meselesine odaklanır ve bu ev hamlesi hem Hazan’ı hemde Sinan’ı kötü duruma düşürür.

Bir taşla iki kuş vurduğunu zanneden Fazilet , Saliha nın toparlanmasıyla baskı altında olduğunu anlayacaktır. Ece’nin yalvarma yakarmalarına rağmen Yasin’i affetmeyip ve şikayetini geri almamıştır.

Sinan, abileri arasındaki ihale krizini çözmek için adım atarken, kardeşlerin yüzleşmeyle dolu gecesi Sinan ve Yağız’ın bir iddiası sonucu bir anda yerle bir olur.  Tehlikeli iddianın sonuçları Hazan ve Yağız’ı tekrar karşı karşıya getirir.Sinan ın buradaki itirafları olayı geri dönüşü olmayan bir sürecin içine sokar.
https://www.youtube.com/watch?v=G7G4ishwhbs

6 YORUMLAR

  1. yagiz hazan aski baslar yakisiyorlarda sinan ece onlarin askina sahit olacak bence sebebi ne olursa olsun kimsenin kimseyi ozmeye hakki yoktur yagiz onu Seviyor da

Comments are closed.