Esra Erol’da yardım rekoru kırıldı: 10 dakika içerisinde 500 bin TL


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 12:58
0

 

Esra Erol’da yardım rekoru kırıldı: 10 dakika içerisinde 500 bin TL

Gündüz kuşağının sevilen programı Esra Erol’la dün yayınlanan bölümünde büyük bir duyarlılık gösterdi. Sevilen sunucu beğeniyle takip edilen programlarının büyük bir izleyici kitlesi var. Yaptığı her iste başarıyı kovalayan ve en güvenilir ve başarılı gündüz kuşağı ödüllerinde en yakın dostu ve  rakibi Müge Anlı ile yarışan başarılı sunucu dün akşam başlattığı yardım kampanyasını büyük ses getirdi.Genç kızlara, engelli vatandaşlara, yoksullara yaptığı yardımlarla bilinen başlattığı mavi kapak kampanyası ile birçok engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımı yapan Esra Erol şimdi ise Türk Kızılay’ı ile birlikte büyük bir kampanya başlattı.
  
Duyarlılığı ile tüm ülkeye örnek gösterilecek başarılı sunucu dün yayınlanan  programın da Türk Kızılayı ile birlikte yardım topladı. Programda izleyicilerine yardım çağrısında bulundu.  Esra Erol, Türk Kızılay’ının ‘Kolide Ne Var?’ sosyal sorumluluk projesine destek amacıyla seyircilerine tv ekranlarından çağrıda bulundu. Programda kendisi ekibi ve seyircilerle birlikte başlattığı mesaj akımı ile tv ekranlarındaki izleyicilerinin de katılmasıyla sadece 10 dakika içerisinde 50.000 SMS atarak 500.000 TL bağışta bulunuldu.

10 dakika içerisinde 50.000 sms atarak 500.000 TL bağış!

Türk Kızılay ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikte yaptığı proje  Köy okullarına yardım projesine  Esra Erol’dan destek! Esra Erol Sosyal Sorumluluk Projesine destek için dün akşam yayınlanan bölümde seyircisine çağrıda bulundu.  Esra Erol izleyicileri 10 dakika içerisinde 50.000 sms atarak 500.000 TL bağışta bulundu. Bu kampanya ile Köy okullarına yardım konusunda büyük bir adım atan Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılay’ı bir çok çocuğa yardım yetiştirecek. “Kolide sevgi var, kardeşlik var, paylaşmak var, umut var, gelecek var, güzel yarınlar var” sloganıyla başlayan sosyal sorumluluk projesini başlatıldı. Sizde Kolide Ne Var sosyal sorumluluk projesine destek olmak istiyorsanız. Koli yazıp 2868 gönder!  10 tl gönder seninde yardım kolilerinde bir payın olsun. İhtiyacı olan birçok insana uzatılan bu kolilerde sizden de bir parça olsun. Kampanya ya destek olmak isteyenler sadece cep telefonlarınızdan Koli yazıp 2868 gönderin sizinde bir koliniz olsun.