Erkenci Kuş’ta Geç Kalan Aşk


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 08:29
0

Star Tv’de ilgi ile seyredilen ve tatlı  aşıklara  hayat  veren Erkenci  Kuş  isimli dizinin iki başrol  oyuncusu Can Yaman ve Demet Özdemir  ask yaşıyor.  Daha dizinin ilk çekimlerinde  biribirine  çok  yakıştırılan  ve bir aşk  kıvılcımı  olabilir  mi diye gelen sorulara kesinlikle olumsuz yanıt  veren aşıklar  objektiflere  yakalandı. 

Ikili daha önce  defalarca haber yapılır hale gelmişti. Ancak Demet Özdemir‘in  bu dedikodular çıktığı  sıralarda  başı  bağlıydı eski sevgilisi Seçkin  Özdemir  ile aşk  yaşıyordu.  Genç  aşıklardan Demet Özdemir  dizide Sanem karakterine can veriyor.  Can Yaman ise dizideki Can  isimli karaktere hayat veriyor. Romatik komedi tadında yayınlanan bir dizi olduğu  için  epeyce bir hayran  kitlesine sahip. Dizide Sanem ile Can ilk kez reklam ajansında  karşılaşıyor  ve birbirlerine  aşık  oluyor.  Can dergi patronunun oğludur. Can ;spora ve doğaya  oldukça  merakı  olan, ismi  duyulmuş  iyi bir fotoğrafçıdır Sanem’in babası  ise bir bakkal işletir .  Sanem böyle  sevimli, hayalci, neşeli bir gençtir  ileride büyük  bir  yazar olma hayali kurar  , boş  kalan tüm  vaktini hayal  kurmaya verir. Ikisinin  yolu dergide kesişir  bazen romatik ve bazen komik sahnelere  tanıklık eden ikilinin ilişkisi  aşka  dönüşür  ve dolu dizgin, tutkulu aşıklar  meydana gelir.

 

Demek ki Can Yaman ve Demet  Özdemir  ‘de bu çektikleri  dizi aşkını  gerçeğe  döken  diğer  meslektaşları  olan dizi oyuncularına benzememektedir.  Bir çok  dizi aşkını  gerçeğe  dönüştüren  oyuncuların  aksine bu ikili oldukça  yakışmaktadır . Iki başrol  oyuncusu  bir doğum  günü partisinde oldukça samimi bir  şekilde  eğlenip  çıkışta  objektiflere yansıyınca  oldukça  tedirgin bir hâle  büründüler  Demet Özdemir’e Seçkin  Özdemir ‘den Can Yaman yüzünden  mi ayrıldığı  soruldu o da bunu kesin bir dille yalanladı !Can  Yaman ve Demet Özdemir ilk başta  aynı  taksiye binmedi  önce  Demet Özdemir  bindi ardından  da Can Yaman bindi.

Beraber  olup  olmadıklarına  yönelik sorulan bir çok  soruyu cevapsız  bırakan  ikili gözlerden  kaybolup  gitti. Bizler dizi aşklarını  gerçek  hayatlarına  taşıdıklarına  hiç şüphe götürmeyen  bu sevimli, tatlı  ve birbirlerine  tepeden tırnağa  böylesi  yakışan  çiftimize mutluluklar diliyor  yeni analizlerde  görüşmek dileğiyle hoşçakalın  diyoruz.