Erkenci Kuş Levent Kimdir? Gerçek adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 15 Ağustos 2018 : 15:23
1

Mavili, sakallı, yakışıklı bir karakter olarak diziye giriş yapan Levent karakteri Sanem’e göz dikmeye başlamıştır. Bu durum Can’ı da kıskandırmıştır. [kirmizitext]Erkenci Kuş[/kirmizitext] yeni karakter Levent kim? Gerçek adı ne?

Sanem hala aşık olduğu albatrosu aramaktadır. Cebine bir mesaj gelir. Mesajda “olduğun yerden  arkana bakacaksın. İçeriye sakallı, mavili birisi gelecek ve o senin aşkın olacak. Bir defa öpmek yetmez” yazmaktadır. Sanem arkasına baktığında ise ofise mavili takımlar içerisinde sakallı Levent girmiştir.

[mavitext]Erkenci Kuş 9.Bölüm Fragmanı Özeti 21-28 Ağustos Neler Olacak <<<tıklayınız[/mavitext]

Erkenci Kuş Levent Kimdir? Gerçek adı

Levent, Emre ve Can’ın yakın arkadaşıdır. İş ortaklığı için şirkete gelmiştir. Erkenci Kuş dizisinde Levent karakterini canlandıran oyuncu Baki Çiftçi’dir. Baki Çiftçi en son Beni Affet dizisinde oynamıştır. Düzce’de doğan yakışıklı oyuncu Liseden sonra Konya Selçük Üni. İnşaat Müh. Bölümünde okumuştur. Bir süre inşaat işinde çalışan Baki Çiftçi daha sonra oyuncu olmaya karar verir.

İstanbul’a gelen Çiftçi oyunculuk dersleri alır. Şeref Meselesi, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi dizilerde rol almıştır. Bir de Mor Ufuklar isimli sinema filminde rol alan oyuncu en son Star TV’nin günlük dizisi Beni Affet’te oynamaktaydı. Erkenci Kuş dizisi en güncel haberleri için [kirmizitext]BURAYI[/kirmizitext] ziyaret etmeyi unutmayın.

[mavitext]Erkenci Kuş 21 Ağustos 9. Bölümde Neler Olacak? Özet ve Fragmanı <<<< tıklayınız[/mavitext]

Comments are closed.