Erkenci Kuş Dizisine Yeni Oyuncu!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 20:22
0
Utku Ateş Kimdir?

Star TV’nin ilgiyle izlenen, Can ve Sanem’in eğlenceli ve romantik aşkları üzerinden giden dizisi Erkenci Kuş’a yeni bir oyuncu dahil oldu!

Gold Film’in yapımcılığını yaptığı, oyuncu kadrosunda Can Yaman, Demet Özdemir, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik gibi isimlerin yer aldığı dizi 3 haftalık aranın ardından sonra bıraktığı yerden 27.bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki dizinin 26.bölümünde neler yaşanmıştı?

Erkenci Kuş 26.Bölüm Özet!

Can, Sanem’e olan aşkını bir kez daha ispatlar ve evleniriz diyerek Sanem’in kafasındaki bütün soru işaretlerini giderir. Sanem de mutlu olur ve bunu annesiyle paylaşır. Bu arada ilişkilerini başından beri saklamak istemeyen Can, ajanstakilere Sanem’le sevgili olduklarını söyler. Herkes bu habere çok şaşırır, özellikle Deren hayatının şokunu yaşar. Bu arada Can, büyük bir kozmetik firmasının işini almak üzeredir fakat bunun önündeki tek engel Fabbri’nin şirkete hissedar olmasıdır. Can ve Fabbri bir kez daha karşı karşıya gelecek ve kozlarını paylaşacaktır.

Erkenci Kuş Utku Ateş Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Almıştır?

Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna yine genç kızların kalbini fethedecek bir isim olan 1 Ocak 1990 İstanbul doğumlu olan Utku Ateş dahil oluyor. Oyuncu Akademi 35,5 Temel Oyunculuk eğitimi mezunudur. Genç yaşına rağmen 3 dizide rol almıştır ve o diziler Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, Hayat Sırları ve Ege’nin Hamsisi olmuştur.

Kendisine yeni dizisi Erkenci Kuş’ta başarılar diliyoruz.