Erkenci Kuş Dizisine Katılan Yeni Oyuncu Kim? Sanem’in Terapisti Deniz Kimdir?


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 14:12
0

Terapist Deniz  Karakterini Kim  Canlandırıyor ?

Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş  yeni bir revizyona gitti. Yeni sezon için kadrosuna yeni oyuncular katan dizinin yeni hali dün akşam yayınlandı. Dizinin fragmanları tepki alsa da dün gece dizinin yeni senaryosu da oldukça beğenildi. Dizinin yeni bölümlerinde ise dikkat çeken bir isim çıktı karşımıza psikolog Deniz.

Erkenci Kuş  dizisine yeni katılan karakterlerden bir tanesi de Deniz karakteri. Deniz karakteri Sanem’in zor zamanlarında yayında olan klinik arkadaşı olarak karşımıza çıkıyor. Sanem ile eğlenceli halleri dikkat çeken  Deniz’in kim olduğu ise izleyenler tarafından merak ediliyor.  Şimdiler en çok sorulan sorulardan biri Erkenci Kuş Sanem’in terapisti Deniz Kimdir? Sanem’in terapist arkadaşı rolündeki Deniz’in gerçek ismi Başak Gümülcinelioğlu.

Erkenci Kuş Dizisi Başak Gümülcinelioğlu Kimdir?

Erkenci Kuş dizisine yeni katılan karakterlerden bir tanesi de terapist Deniz karakteri oldu. Sanem’in terapist arkadaşı olarak dizide yer alan Başak Gümülcinelioğlu, Sanem ile Can arasındaki ilişkide de kilit oyuncu olacak.

İngiltere de London Academy of Music, Dramatic Arts, Amerika’da Kansas Müzikal oyunculuk Eğitimi Bölümlerini bitirmiş olan oyuncu akademik anlamda oldukça donanımlıdır. Amerika’daki Annie isminde bir müzikalde rol alan oyuncu sonrasında Türkiye’ye dönmüştür ve üniversite eğitimine biraz farklı bir yönden devam etmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Mimarlık bölümünü bitiren oyuncu sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmıştır. Güzel oyuncu BKM’de oynanmış ola Hababam Sınıfı isimli müzikalde rol almıştır. Bir yandan da birçok tercümesi bulunmaktadır. Son olarak Erkenci Kuş dizisinde Deniz karakterine hayat verecektir. Daha önce 8.  Gün tv dizisinde Şehnaz karakterine can vermişti.