Erkenci KUŞ 39. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Mı!


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 11:28
0

Star tv’nin başarılı yapımı Erkenci Kuş izleyicini sezon finali heyecanı sardı.  Başarılı dizinin bu sezona damga vuran gelişmelerle final yapacağı konuşulurken dizi takipçileri ise merakla olacakları bekliyor. Cumartesi akşamları tv kanallarının genelde   yarışma programlarına yer vermesi dizinin reyting savaşında güçlendirse de  dizi fanları  Erkenci Kuşu zirveye taşınmaktan vazgeçmiyor. 39. Bölüm fragmanını yayınlanması ile tıklama rekoru kıran fragmanın devamında dizinin fanları merakla 2.fragmanı bekliyor. Peki Erkenci Kuş 39. Bölüm  2. Fragmanı yayınlandı mı ?

Erkenci Kuş’un 39. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Erkenci Kuş’un son bölümünde Can Sanem’e “Mevkibe teyzem ne durumda?” diye soruyor. Haberi alan Mevkibe ise “Siz ne yapıyorsunuz? Delirtecek misiniz siz beni? Huni takip yollara mı atayım ben kendimi?” diyerek çıldırır.

Hüma Hanım birbirlerine uygun olmadıklarını anlayacaklarını söyler ve sorun etmiyormuş gibi görünmeye çalışır. Düğün alışverişine çıkan Can ve Sanem tatlı tartışmalar yaşar. Can her şeyi ödemek isterken Sanem ise adete uygun olarak gelinin ödemesi gerektiğini düşünür. Adeta karmaşa içerisinde koşuşurken fotoğraf çekimi sırasında romantik anlar yaşanır.

Tatil planı yapan ve evi nasıl düzenleyeceğini düşünen Sanem ve Can’ın fikir ayrılıkları ortaya çıkar. Düğün günü Can “Evlenmek istemiyorsan söyle, vazgeçelim bu işten.” der. İzleyicinin merakını artıran ve sosyal medyada yapılır mu bu Can Bey hashtag açtıran olay 39. Bölümde neler yaşatır bilinmez.

Erkenci Kuş 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı

Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş’un 39. bölüm fragmanı için tıklayınız..

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dizinin yayınlanan son bölümünde Emre ve Leyla’nın evlenmesi annelerini hastanelik eder. İkisi de bu durumu başta kabullenemez ve çocuklarına tavır alırlar. Can ve Sanem anneleri ve kardeşleri arasında denge kurmaya çalışır. Mevkıbe her şeyin usulüne göre yapılmasını isteyince, Emre ve Leyla, Can ve Sanem’den yardım ister.

Balayı, kına hazırlığı da dahil her şeyle Can ve Sanem ilgilenir ve arada fikir ayrılıklarına düşerler. Bu arada Hüma’nın bu evliliği kabul etmeye niyeti yoktur, bir yandan da Can ve Sanem’in arasını bozmak için plan yapar ve bunun için Yiğit’ten yardım alır.