Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri


Güncelleme: 17 Aralık 2018 : 13:49
0

Her Cumartesi günü Star TV ekranlarında hayranları ile buluşan Erkenci Kuş dizisi, Cumartesi gününün bütün reytinglerini topluyor. Styling bakımından Türkiye’nin en iyi dizilerinden biri olan Erkenci Kuş’un bölümünde olan olaylar kadar en az dizideki oyuncuların giydiği kıyafetlerin markaları da çok beğeniliyor, merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri ;

Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri

Özellikle Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir’in (Sanem’ in) giydiği kıyafetler çok merak ediliyor.

Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri
Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri

Demet Özdemir’in (Sanem’in) giydiği kazağın markası Zara, fiyatı ise 159, 99 TL ‘dir.

Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri
Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri

Demet Özdemir’in (Sanem’in) giydiği gri paltonun markası Yargıcı‘ dır. Hala daha şu an da online satışı mevcuttur, dilerseniz mağazalardan veya online satıştan satın alabilirsiniz.

Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri
Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri

Can Yaman’ın giydiği paltonun markası Brand Who, jean pantolonun markası ise Levis‘ tır.

Artık kötü günleri geride bırakmaya karar veren Sanem ve Can, resmen sevgili oldular. Birbirlerine karşı dürüst olmakta söz veren çift, birlikteliklerini doyasıya yaşamak ister. Sanem ise Can’dan ailesine ve iş yerindekilere açılmak için biraz zaman ister. Bunu severek kabul eden Can, Sanem’e zaman verir. Sanem ise ailesinden sakladığı ilişkisini bilen Aylin, adeta bunu fırsat bilir ve hain planlar yapmaya başlar. Aynı zamanda Leyla ile Emre’nin de bir yakınlaşması olur ancak Aylin yine Emre’yi tehdit etmeye başlar. Emre ise ne yepacağını bilemez ve Leyla’dan uzak durmaya çalışır. Bu tutarsızlığın nedenini anlayamayan Leyla ise çok üzülür ve kalbi kırılır.

Dizide Can Yaman’ın neden bütün bölüm boyunca gözlük taktığı merak konusu. Can Yaman Instagram hesabından gözünde bir problem olduğu için 2 bölüm boyunca gözlük takacağını açıkladı.



Erkenci Kuş 24. Bölüm Kıyafetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Güncel olarak kıyafetlerin markaları güncellenecektir. Sizin dizide en sevdiğiniz karakter kim? En çok kimin tarzını beğeniyorsunuz? Bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Bir sonraki Erkenci Kuş 25. Bölüm kıyafetleri için beklemede kalın.

Erkenci Kuş 25. Bölümde Can’ın Sanem’e yazdığı şiiri okumak isterseniz tıklayınız;

Erkenci Kuş Canın Saneme Yazdığı Şiir!

Erkenci Kuş’un 23. Bölüm Kıyafetleri için tıklayınız:

Erkenci Kuş 23. Bölüm Kıyafetleri