Erkenci Kuş 19. Bölümde Ne Oldu?


Güncelleme: 11 Kasım 2018 : 20:06
0

Star Tv’nin her bölüm izleme reytingleri kıran dizisi Erkenci Kuş ‘un 19. bölümü yayınlandı. Erkenci Kuş’un 18. bölümünde asansörde kalan Sanem ve Can asansörden kurtulmayı başarır. Ancak Sanem’i bekleyen çok daha büyük bir sürpriz vardır.

Erkenci Kuş 19. Bölüm Özeti

Geçtiğimiz bölümde şirketin asansöründe kalan Sanem ve Can, gece gelen güvenlik görevlisinin yardımı ile asansörden kurtulmayı başarır. Asansörde ise birbirlerine söyledikleri tek bir söz vardır: “Arkadaşız!” Artık Sanem ve Can birbirlerine “Arkadaşım” diye seslenirler ancak onlar da biliyorlar ki birbirlerini hiçbir şekilde arkadaş olarak görmezler.Asansörden çıktıktan sonra ise Sanem’in gece vaktinde eve gitmesi ailesinin onu soru yağmuruna tutması demektir. Bu nedenle Sanem, gece Can’ın evinde kalır.

Sanem vicdan azabı içerisinde gece kabus görür ve Can bunu duyar. Sanem’in yanına gelen Can, onu yatıştırır ve Sanem’e doğum günü için hazırladığı hediyeyi verir. Can’ın hazırladığı hediyeyi çok beğenen Sanem, Can’ın onu hala çok sevdiğini anlar ve hisseder. Can’a kahvaltı hazırlar ve birlikte ofise giderler.

Erkenci Kuş 19. Bölüm

Can, ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için çalışmalara başlar. Ancak çalışanların da kendisi gibi ürünleri deneyimlenmesi için bütün çalışanları kampa götürmeye karar verir. Ertesi gün, bütün ajans çalışanları kampa gider. Ancak, kampa 2 beklenmeyen davetsiz misafir de gelir. Fabri Bey ve Gamze’dir. Sanem, Gamze’nin Can’dan çok hoşlandığını düşünür ancak tam aksine Gamze aslında Can’ın en yakın arkadaşından hoşlanır. Elbette ki, Sanem bunu bilmiyordur ve içten içe Gamze’yi kafasına çok takmıştır.

Can ve Fabri arasında ormanda bir yarışma düzenlenir. En fazla bayrak toplayan kişi kazanacaktır. Yarışma sırasında Sanem’in ayağı burkuluyor ve ormanın içerisindeki bir çukura düşer. Bütün yarışmacılar bir arada toplanır ve Can en fazla bayrağı toplayarak kazanır. Anca ortada bir problem vardır; Sanem yoktur. Bunu anlayan Can heme bütün çalışanların Sanem’i aramasını, 1 saat içerisinde toplanılıp hala Sanem’i bulamazlar ise profosyonel bir ekip ile arama başlatılacağını söyler. Bunun üzerine herkes Sanem’i bulmak için ormanın belirli bölgelerine dağılır. Sanem’i bulan Can, çok korkmuştur.