Ebru Şallı’nın Programı Ne Zaman Başlıyor? Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 13:27
0

Bir süredir televizyonlardan uzak kalan eski manken Ebru Şallı yeni bir program ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Pilates ve sağlıklı yaşam programları ile tanınan Ebru Şallı’nın yeni projesinin adı ne? Hangi kanalda yayınlanacak?

Ebru Şallı‘nın doğru beslenme, sağlıklı yaşamın sırları ve güzellik gibi konuları ele alacağı yeni programı başlıyor.

PROGRAMIN ADI NE?

Ebru Şallı‘nın sunuculuğunu da üstleneceği programın adı ‘Ebru Şallı İle Zinde Kal’

EBRU ŞALLI’NIN PROGRAMI HANGİ KANALDA?

Ebru Şallı İle Zinde Kal programı Kanal D televizyonunda meraklıları ile buluşmaya hazırlanıyor.

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ebru Şallı‘nın herkes tarafından merakla beklenen yeni programı Ebru Şallı İle Zinde Kal 3 Aralık Pazartesi günü başlayacak. Şallı her sabah saat 08.15’te ekranları başında onu bekleyen izleyicileri ile birlikte olacak.

Bakalım ilk bölümü ile 3 Aralık Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan Ebru Şallı İle Zinde Kal programının ekran macerası uzun sürecek mi? Uzun bir aradan sonra sabah programlarına geri dönen Ebru Şallı başarılı olabilecek mi?

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Ebru Şallı, 15 Ocak 1977 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisi olan Şallı, 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi’ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.

İKİ OĞLU VAR

Şallı, Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi’de bir süre rol aldı. Harun Tan’la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır.

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlayan Ebru Şallı, 1995 yılında yapılan Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildi. 1995 ile 2003 yılları arasındaki dönemde mankenlik, fotomodellik ve sunuculuk yaptı.

PİLATES’İ TÜRKİYE’YE TANITTI

Pilates için egzersiz videosu hazırladı. 2006 Mayıs ayından itibaren TV 8 kanalında “Ebru’nun Mutfağı” adlı programı sundu. Beyaz TV’de “Ebruli” adlı programının sunuculuğunu yaptı.