Düğüm Salonu Filmi TV’de İlk Kez Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 15:51
0

Başrollerinde ünlü isimleri buluşturan komedi filmi Düğüm Salonu televizyonda ilk kez yayınlanacak.

Yönetmenliğini Hakan Algün’ün üstlendiği Düğüm Salonu filmi BKM film prodüksiyonluğunda 2018 yılında hayata geçirildi.

Şahin Irmak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Salih Kalyon ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu başrollerinde buluşturan Düğüm Salonu filmi ilk kez televizyon izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

İşte Düğüm Salonu Filminin Yayınlanacağı Tarih

2018 yılında sinemalarda gösterime giren Düğüm Salonu, 12 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Show tv ekranlarında ilk kez yayınlanacak.

Düğüm Salonu Filmi Konusu

Düğüm Salonu”nda yan yana iki ayrı düğünde, “onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine” derken, olaylar düğüm düğüm gelişiyor, kahkahaya eşlik ediyor!

Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır! Düğün geceniz düğüm gecesine, düğün salonu “Düğüm Salonu”na dönüşür.

Senaryosunu Ünlü Oyuncu Yazdı

Yönetmen koltuğunda Hakan Algün’ün oturduğu Düğüm Salonu yapımı ünlü oyuncu Şahin Irmak’ın ilk senaryo yazarlığı denemesi olarak dikkat çekiyor.

Düğüm Salonu Oyuncu Kadrosu

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) ve Necati Akpınar yapımcılığında çekilen filmin başrollerinde Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Ayşenil Şamlıoğlu, Bilge Şen, Duygu Yetiş, Nilgün Belgün, Beyti Engin, Hakan Bulut gibi isimler yer alıyor.

Şahin Irmak Kimdir?

Şahin Irmak 1981 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Televizyonda göründüğü ilk iş Karayılan dizisi oldu. Geniş kitlelerce tanınması ise Çok Güzel Hareketler Bunlar programında yer almasıyla oldu.

2010 yılında senaryo ekibinde de olan Şahin Irmak, “Çok Filim Hareketler Bunlar” adlı sinema filminde Yılmaz Erdoğan, Büşra Pekin, Oğuzhan Koç, Ersin Korkut, Eser Yenenler, Metin Yıldız, İbrahim Büyükak, Bülent Emrah Parlak, Pelin Öztekin, Metin Keçeci, Murat Eken gibi oyuncularla birlikte oynadı.

Şahin Irmak, 2011 yılında, proje tasarımı BKM Mutfak ekibinden Murat Eken, Büşra Pekin, Gülhan Tekin, Bülent Emrah Parlak ve Şahin Irmak’a ait “Aşağı Yukarı Yemişliler” dizisinde Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Büşra Pekin, Gülhan Tekin, Burcu Gönder ile birlikte rol aldı.

2011 yılında “Entelköy Efeköy’e Karşı” sinema filminde muhtar Ali rolü ile ilk başrolünü oynadı.

2012 yılında “Sultan” adlı dizide Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşırken diğer rollerde Nur Sürer, Settar Tanrıöğen oynamıştır.