Deniz İntikamı Şimdi başlıyor! Avlu 26. Bölüm Fragmanı İzleyin


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 02:10
0

Avlu dizisinin anlatmak istediği bir kadının hapse gidişinin ve bulunduğu konumu, diğer mahkumlarla arasında ilişkileri, yaşananları konu alıyor.  Avlu dizisinde diğer mahkumların ceza almış kişilerin benzer veya farklı sebeplerden özgürlükleri ellerinden alınmış. Başkalarına göre değersiz yaşantıları ve içerisinde geçirdikleri zorluklar yer alıyor. Avlu Dizisi herkesin bildiği gibi Star Tv’de gösterime giriyor. İzleyenleri ekranlara bağlıyor. Biliyoruz ki Türk toplumu olarak duygusal ağırlıklı dizileri seviyoruz. Bu Avlu dizisi’de bu yüzden bizi ekranlara bağlayacak bir sebep veriyor bizlere.

Avlu Dizisi Son Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak 26. Bölüm Fragman

Avlu dizisinin 26. bölümü 27 Aralık Perşembe günü akşamı seyircileri ile buluşacak. Aşağıdaki videoda Avlu dizisinin 26. Bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Avlu Dizisinin 26.Bölüm’de Neler Olacak?

Dizi oyuncuları ise Ceren Moray, Nursel Köse ve Demet Evgar’ın başrollerinde yer almakta ve rollerini son derece profesyonel bir şekilde oynamaktadırlar. 27 Aralık’taki bölümde dizide önemli gelişmeler 26. bölümde yaşanacak.

Oynanan son bölümde Kudret ve Deniz’in arasının son derece bozuk olduğu biliniyordu. Deniz ile Azra’nın karşılaşması bizleri oldukça şoka uğratmıştı.

26. bölüm fragmanında “bundan sonrasında rahat yok sana Deniz… Sen başlattın bu savaşı, kaybeden de sen olacaksın.” sözleri dikkat çekiyor. Deniz’in hesabı yeni başlıyor…