Delibal Hangi Kanalda Yayınlanacak? İşte Delibal’ın Yayın Tarihi


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 14:02
0

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu‘nun yer aldığı Delibal filmi hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Delibal filmi konusu ne? Delibal filmi hangi kanalda? Delibal film tv’de hangi kanalda? Delibal oyuncuları kim? Delibal konusu ne? Delibal filmi yayın tarihi ne? Delibal filmi saat kaçta? Delibal hangi kanalda?

BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Sinemada gösterime girdiği 2015 yılında büyük ses getiren Delibal filmi izleyemeyenler için televizyon ekranlarına geliyor.

HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Yönetmenliğini Ali Bilgin‘in yaptığı Ay Yapım filmi Delibal, 12 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de Show tv‘de izleyici ile buluşacak.

DELİBAL KONUSU NE?

Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış (Çağatay Ulusoy), her genç üniversite öğrencisi gibi hayatın tadını çıkarmaktadır.

Füsun’u (Leyla Lydia Tuğutlu) ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Kimdir bu kız? Nerede yaşar? Ne yer? Ne içer? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmalıdır. Ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar…

DELİBAL FİLMİ OYUNCU KADROSU

Bir Ay Yapım projesi olan Delibal filminin oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Mustafa Avkıran, Nazan Kesal ve Toprak Sağlam gibi isimler yer alıyor.

MÜZİKLERDE SEZEN AKSU İMZASI

Senaryo yazarlığını Yıldırım Türker’in üstlendiği Delibal filminin müzikleri ise Sezen Aksu’ya emanet.