Çukur Dizisi Yıldız Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 23:42
0

Yıldız karakteri Çukur dizisine yeni girmiştir. Sena ile kuaförde tanışan Yıldız, ona hayat hikayesini anlatmıştır. Peki Çukur dizisi Yıldız Kimdir? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler

Yıldız Fidan’ın kuaföründe Sena ile tanışmıştır. Ona hayat hikayesini anlatmıştır. Fidan 15 yaşında evlenmiştir. 3 çocuğu vardır ve kötü yola düşmüş bir kadın olarak diziye dahil olmuştur. Sena ile tanışmış ve ona Çukur’un gerçek yüzünü gösterecektir.

Yıldız aynı zamanda ilginç bir geçmişi vardır. İdris’in oğlu Cumali ile geçmişte aşk yaşamıştır. Gençlik yıllarında Cumali ile iki deli aşıktırlar. Bir birlerini çok severlerdi. Ancak her şey İdris’in evine yapılan baskınla son buldu. Cumali eve gelenleri geri püskürtüp onları tek tek indirince hapse girdi.

Cumali hapse girdikten sonra Yıldız ise yalnız kalır. Cumali’nin yalnızlığında kendisini kaybeden Yıldız kötü yola düşer. Çukur’da pavyonda şarkılar söyleyerek geçimini sağlayan Yıldız, bazı masalara da eskort olarak gitmektedir. Peki Yıldız kimdir, hangi oyuncu canlandırmaktadır.

Çukur Halil Kimdir? Vartolu’nun Yanındaki Halil’in Hikayesi Ne? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler?

Yıldız karakterine hayat veren oyunun gerçek adı Gökşen Ateş’tir. 1984 4 Nisan doğumludur. 33 yaşında olan Gökşen İstanbulludur. Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmiş daha sonra oyunculuğa merak salmıştır. 173 cm boyunda olan Gökşen Ateş 58 kg ağırlığındadır. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak da çalışan Gökşen 2011 senesinde oynadığı Kuzey ve Güney dizisinde oldukça beğenilmiştir.

Çukur Gökşen Ateş Videosu (Yıldız)