Çukur 48. Bölümde Neler Olacak? Vartolu, Saadet’i Kurtaracak Mı?


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 12:01
0

Show tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un 48. bölümü 24 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Çukur 48. bölümde neler olacak? Dizinin yeni yayınlanan ikinci fragmanında olay yaratacak sahneler yer alıyor?

Çukur 2. sezon 15. bölüm fragmanında neler var? Çukur 48. bölümde neler yaşanacak?

KOÇOVALILAR KARAKUZULAR’A KARŞI

Koçovalı kardeşlerin Çukur’u geri almak için yeniden mücadeleye başladığı sahnelerin yer aldığı fragmanda Vartolu da Karakuzular’a karşı mücadele ederken görülüyor.

VARTOLU, SAADET’İ KURTARABİLECEK Mİ?

Vartolu, Saadet’i ve oğlunu Karakuzular’ın elinden kurtarabilecek mi? Koçovalılar, Karakuzular’a karşı başarılı olacaklar mı? Bütün bu soruların yanıtı 24 Aralık Pazartesi günü Show tv’de yayınlanacak Çukur’un yeni bölümünde cevaplanacak.

CUMALİ İLE SELİM BULUŞUYOR

Dizinin yayınlanan ilk fragmanında ise Cumali Koçovalı’nin kardeşi Selim ile buluşmasına yer verilmişti. Selim ile önce hasret gideren Cumali’nin daha sonra Selim’e ölen kardeşleri Kahraman’ın hesabını sorduğu fragman büyük ses getirmişti.

KARAKUZULAR NE YAPACAK?

Çukur dizisinin son yayınlanan fragmanında ise Çukur’da büyük bir mücadelenin başladığı görülüyor. Karakuzular adamlarını toplayarak Çukur’u ellerinde tutmaya çalışırken, Koçovalılar ise bütün güçleriyle saldırıya geçmeye hazırlanıyor.

YAPIMCIDAN YENİ BÖLÜM AÇIKLAMASI

Çukur dizisinin yapımsıcı Yamaç Okur, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Çukur’un 48. bölümü için sezon finali gibi bir bölüm oldu ifadesini kullanması dikkat çekti.

Çukur dizisinin 2. sezon 15. bölümü toplamda ise 48. bölümü 24 Aralık Pazartesi günü Show tv’de izleyici ile buluşacak.

ÇUKUR DİZİSİ

Ay yapım prodüksiyonu Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Çukur dizisinin senaristliğini ise Gökhan Horzum yapmakta.

Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Necip Memili, Öner Erkan, Beykan Ateş, Erkan Avcı, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Boncuk Yılmaz, Mehmet Yılmaz Ak, Mustafa Kırantepe ve Şenay Gürler’in yanı sıra Kadir Çermik, İrem Altuğ, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş gibi isimler rol alıyor.