Çocuklar Duymasın Setinde Sürpriz Aşk! Hangi İki Oyuncu Aşk Yaşıyor?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 13:47
0

Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın setinden sürpriz bir aşk haberi geldi.

Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan hangi iki ünlü oyuncu birliktelik yaşıyor?

Kanal D televizyonunda Çarşamba günleri ekrana gelen ve büyük beğeni alan komedi dizisi Çocuklar Duymasın’dan güzel haber!

ALTI SENELİK BERABERLİK

Dizinin iki ünlü ismi aşk yaşamaya başladı. Çocuklar Duymasın dizisinde İrem karakterini canlandıran Deniz Gök, aynı dizide Meto karakterini hayata geçiren Etem Caner Karüç ile altı senedir birlikte olduklarını açıkladı.

Çocuklar Duymasın’da rol alan iki isim aynı zamanda dizinin senaryo ekibinde de yer alıyor.

SÜRPRİZ AŞK

Çocuklar Duymasının dizisinin oyuncularından ve senaristlerinden olan Deniz Gök, kendisi gibi dizide oyunculuk ve senaristlik yapan Etem Caner Karüç ile birlikte olduğunu açıkladı.

Bir magazin programına katılan Deniz Gök samimi açıklamalarda bulundu. Gök, ilişkileri hakkında soruları da cevaplandırdı.

HEM OYUNCU HEM SENARİST

Erkek arkadaşı ile aynı yapım şirketinde çalıştıklarını açıklayan Deniz Gök, iki ismin de yazı grubunda olduğunu söyledi.

NASIL TANIŞTILAR?

Altı senedir birlikte olduklarını söyleyen Deniz Gök, önceden çok yakın arkadaş olduklarını ancak daha sonra arkadaşlık ilişkilerinin aşka dönüştüğünü açıkladı. Erkek arkadaşı Etem Caner Karüç’ün peşinden çok koştuğunu da itiraf etmeyi ihmal etmedi.

DENİZ GÖK KİMDİR?

Deniz Gök, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlamıştır.

Mezun olduktan sonra Birol Güven’in kurduğu MinT Motion Pictures dizi ve sinema yapım firmasında senaryo asistanı ve yapımlar direktörü olarak çalışmaya başlamıştır.

Daha sonra Birol Güven’in asistanlığını ve şirketin içerik yöneticiliğini yapmaya başlamış, ayrıca 2016-2017 yılları arasında Hürriyet’te köşe yazarlığı yapmıştır.

Deniz Gök; Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve İrem karakterini canlandırmaktadır.