Kadir, Veli’yi Nereden Tanıyor? 29 Kasım Çarpışma’nın 2. Bölümünde Neler Oldu?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 23:06
0

Show tv’nin merakla beklenen ve geçtiğimiz Perşembe ilk bölümü yayınlanan Çarpışma dizisinde 2. bölüm heyecanı.

Çarpışma dizisi uzun süredir merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz Perşembe günü bu beklentiyi sonlandıran dizi yayın hayatına iddialı bir giriş yapmıştı.

Birçok etkileyici sahnesi ile adından söz ettiren Çarpışma dizisinin 1. bölümü büyük yankı uyandırmıştı.

VELİ CEVHER’İN GEÇMİŞİNDE NE SAKLI?

Bugün yayınlanan Çarpışma 2. bölümde de olay sahneler yer aldı!

Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kadir karakteri, dizinin kötü adamı Veli Cevher’i nereden tanıyor? İkili arasında geçmişte ne yaşandı?

Çarpışma dizisi severler ikinci bölüm ile yine koltuklarına taşındı. İlk bölümün etkisi henüz geçmemişken yayınlanan ikinci bölümde yine olay sahneler yer aldı.

Dört arabanın çarpıştığı ilk bölüm sonunda olaylar iyice karışmıştı.

ÇARPIŞMA 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma’nın 29 Kasım’da Show tv’de yayınlanan 2. bölümü, banka soyan Zeynep, bıçaklanan avukat Cemre, hırsızlık yapan Kerem ve ölmek isteyen polis Kadir’in karıştığı kaza sonrası olay yerinde yaşananlarla başladı.

KEREM’E BÜYÜK ŞOK

Kızını kurtarmak için her yolu denemeye devam eden Zeynep kendini aklamak için Kadir’le konuşmayı denedi. Cemre, kendisini bıçaklayan kişinin aynı zamanda kazaya karışan arabalardaki yaralılardan biri olduğunu öğrendi. Kadir, Zeynep’i karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi, Kerem ise en yakın arkadaşı ile kız arkadaşının ilişki yaşadığını öğrenerek hayatının şokunu yaşadı.

VELİ CEVHER’LE KADİR’İN ORTAK GEÇMİŞİ

Ancak dizinin asıl bombası son sahnede yaşandı. Bir flashback sahnesi ise polis Kadir’in dizinin kötü karakteri Veli Cevher’i eskiden tanıdığı ekranlara yansıdı. Bir evde geçen sahnede Kadir yaralı bir halde Veli’ye ‘Onu kurtaramadım’ derken görüldü.

Kadir’in kurtaramadığı kişi kim? o kişi Veli Cevher’in nesi oluyor? Veli Cevher karakterinin kötü olmasının bu sahneyle bir ilgili var mı?

ÇARPIŞMA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duyma, Melisa Aslı Pamuk, Onur Saylak, Erkan Can ve Mustafa Uğurlu gibi önemli isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi bir Ay Yapım prodüksiyonu.

ÇARPIŞMA DİZİSİ HANGİ KANALDA?

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı dizi Perşembe akşamları Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.