Çarpışma Dizisi Sare Kimdir? Rol Aldığı Diziler?


Güncelleme: 24 Ocak 2019 : 18:07
0
Şebnem Sönmez Kimdir?

Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Ay Yapım’ın yapımcılığını, Ali Aydın’ın senaryosunu, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Mustafa Uğurlu, Rojda Demirer, Merve Çağıran, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci ve Erkan Can’ın paylaştığı dizi Perşembe akşamları yayın hayatına devam ediyor.

3 haftalık ara sonrası ekrana gelmeye hazırlanan Çarpışma’nın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte bölüm özeti..

Çarpışma 7.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Veli’nin zorlaması ile kocası Galip’in ölümünde pay sahibi olan Zeynep şoka girer. Kadir, Zeynep’i şefkatle sarıp sarmalar. Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem hayatlarının akışını değiştiren o büyük kazadan sonra, ilk kez aynı masada bir araya gelirler. Bu birliktelik, onların artık bir aile olmalarının da ilk adımı olacaktır.

Diğer yanda ise, Veli ile Selim’in safına Demir de katılır. Adalı, Veli’nin bir zaafını yakalar, Aylin’i kurtarmak için bir plan yapar ve Veli’nin yerini tespit eder. Aralarında ölümcül bir çatışma çıkar ama Kadir, Aylin’i kurtarmayı başarır. Veli’den de annesinin yaşadığını öğrenir. Üstelik Veli, Kadir’in annesinin yerini de bilmektedir. Adalı öğrendikleri karşısında şoke olur.

Yakup, Belma ve Demir’e şantajını sürdürür. Ama Belma, Yakup’a bambaşka bir teklifte bulunur. Kadir ile Kerem, Yakup ve arkadaşlarıyla kendi usullerince, yumruk yumruğa hesaplaşır. Adalı ile Veli arasındaki savaşta artık ok yaydan çıkmış, devreye daha başka isimler de girmiştir. Ve Adalı, düşmanlarının, bundan sonra üzerlerine daha acımasızca geleceklerinin, onları hayatlarıyla sınayacaklarının çok farkındadır.

Çarpışma Dizisi Sare (Şebnem Sönmez) Kimdir? Rol Aldığı Diziler?

Perşembe akşamları yayın hayatına devam eden Çarpışma dizisine Kadir’in annesi karakterine hayat verecek ve Sare karakterini oynayacak olan isim Şebnem Sönmez olacak. 5 Haziran 1968 İstanbul doğumlu olan Şebnem Sönmez, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Daha önce rol aldığı diziler Bir Demet Tiyatro, Yedi Numara, Çarli İş Başında, Elveda Rumeli, İbret-i Alem ve Çoban Yıldızı dizilerinde rol almıştır.