Çarpışma Dizisi Avukat Cemre Kim? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 6 Aralık 2018 : 15:17
0

Perşembe akşamları Show tv ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisi iddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Çarpışma dizisinde avukat Cemre Gür karakterini canlandıran oyuncu kim?

Çarpışma avukat kim? Çarpışma Cemre kim? Çarpışma avukat Cemre kimdir? Çarpışma Cemre Gür kim? Çarpışma Cemre kaç yaşında? Çarpışma Cemre hangi dizilerde oynadı? Çarpışma Cemre sevgilisi kim? Çarpışma Cemre boyu kaç?

Çarpışma dizisinde Cemre karakterine hayat veren oyuncu Melisa Aslı Pamuk.

Melisa Aslı Pamuk kim? Melisa Aslı Pamuk kimdir? Melisa Aslı Pamuk kaç yaşında? Melisa Aslı Pamuk kaç kilo? Melisa Aslı Pamuk boyu kaç? Melisa Aslı Pamuk sevgilisi kim?

AVUKAT CEMRE KİMDİR?

Avukat Cemre annesiz büyümüş ve hiç anne ve baba sevgisi görmemiştir. Demir ile nişanlanmış ama ona aşık olmadığını sonradan anlamıştır. Her şeyden herkesten kaçarak Amerika’ya yüksek lisans yapmaya gitmek istemektedir. Demir ise Zeynep’i aldatmaktadır.

MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?

Melisa Aslı Pamuk 1991 yılında Hollanda’da doğmuştur. Hollanda vatandaşı olan güzel oyuncu 58 kilo ve 1.76 boyundadır. Aslen İskenderunludur.

Melisa Aslı Pamuk, Türkçe, İngilizce, Flemenkçe (Hollandaca), Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir. Melisa Aslı Pamuk’un hobileri arasında; mankenlik, kitap okumak, yağlı boya resimleri yapmak ve dans etmek var.

TESCİLLİ GÜZEL

Melisa Aslı Pamuk 2011 yılında Türkiye Güzeli seçilmiştir.

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Melisa Aslı Pamuk, Yer Gök Aşk, Ulan İstanbul, Kurt Seyit ve Şura, Her Sevda Bir Veda, Kara Sevda gibi önemli dizilerde rol aldı. Son olarak Çarpışma dizisinde izleyici karşısına çıkıyor.

KARA SEVDA İLE YILDIZLAŞTI

Geniş kitlelerce tanınması Kara Sevda dizisi ile olmuştur.

OYUNCULUK DERSLERİ ALDI

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde “Temel Oyunculuk” dersleri aldı. 2012 yılında “G.D.O. Karakedi” adlı sinema filminde Şafak Sezer ile başrolde oynamıştır.

ÇARPIŞMA

Çarpışma dizisinin 3. bölümü 6 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de Show tv’de izleyici ile buluşacak.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı Çarpışma dizisi Ay Yapım prodüksiyonluğunda hayata geçti.

Çarpışma’nın başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Mustafa Uğurlu Onur Saylak ve Merve Çağıran yer alıyor.