Çarpışma Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Oluyor?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 17:46
0

Show TV’nin iddialı yeni dizisi Çarpışma izleyicisiyle 22 Kasım Perşembe akşamı buluştu ve izleyici tarafından ilgiyle izlendi.

Kıvanç Tatlıtuğ bir süredir dizilerde yer almıyordu ve hangi dizi ile ekranlara döneceği merak konusuydu. Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden televizyon izleyicisiyle buluşturan Çarpışma dizisinin kadrosunda Alperen Duymaz, Elçin Sangu, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimler de yer alıyor.

Çarpışma dizisinin yönetmenliğini Ezel, İçerde, Karadayı gibi yapımlarda karşımıza çıkan Uluç Bayraktar, dizinin senaristliğini ise Ali Aydın üstleniyor.

Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen ve her Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyici karşısına çıkan Çarpışma dizisinin yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş sırtlanıyor.

Dört arabanın çarpışmasıyla, dört kişinin kaderinin birleşeceği dizi Çarpışma, Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ), Zeynep (Elçin Sangu), Kerem (Alperen Duymaz) ve Cemre (Melisa Aslı Pamuk) karakterlerinin kazayla birlikte değişecek hayatlarını konu alıyor.

Geniş oyuncu kadrosu ve hareketli sahneleri ile ilk bölümden dikkatleri üzerine çeken Çarpışma dizisinin bir hayli iddialı olduğu görülüyor.

Çarpışma dizisinin ilk bölümünde neler oldu?

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi’nde görevli bir başkomiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eyleminde kaybeder.

Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duyan ve çektiği acıyla yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir dört aracın karıştığı bir araba kazasına sebep olur.

“Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi!” dediği bu kaza, hayatının bütün akışını değiştirirken, kendisiyle birlikte Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz)’in hayatlarını da birbirlerine bağlayacaktır.

Çarpışma dizisinin 2. bölümünde neler yaşanacak?

Kızını ve karısını kaybettiği yere giden Kadir acı dolu o anları tekrar yaşarken, Haydar’ın “Bazı şeyleri arkada bırakmayı bileceksin, yoksa yaşanmaz!” nasihati dikkat çekiyor. Kızını kurtarmak için Veli’ye ulaşmaya çalışan Zeynep’in duyduğu ateş sesiyle irkildiği heyecan ve gerilim dolu tanıtımda Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenip, polise bilgi veriyor. Silah çekerek durdurmaya çalıştığı kişinin Zeynep olduğunu gören Kadir’in ne tepki vereceği ise merakla bekleniyor.

Çarpışma dizisi 2. Bölüm Fragmanı