Çarpışma 7.Bölümde Çalan Şarkı? Çarpışma Son Bölümde Çalan Şarkı?


Güncelleme: 24 Ocak 2019 : 21:57
0
Selda Bağcan

Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Ay Yapım’ın yapımcılığını, Ali Aydın’ın senaryosunu, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Mustafa Uğurlu, Rojda Demirer, Merve Çağıran, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci ve Erkan Can’ın paylaştığı dizi Perşembe akşamları yayın hayatına devam ediyor.

3 haftalık ara sonrası ekrana gelmeye hazırlanan Çarpışma’nın yeni bölümünde neler yaşandı? İşte bölüm özeti..

Çarpışma 7.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Veli’nin zorlaması ile kocası Galip’in ölümünde pay sahibi olan Zeynep şoka girer. Kadir, Zeynep’i şefkatle sarıp sarmalar. Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem hayatlarının akışını değiştiren o büyük kazadan sonra, ilk kez aynı masada bir araya gelirler. Bu birliktelik, onların artık bir aile olmalarının da ilk adımı olacaktır.

Diğer yanda ise, Veli ile Selim’in safına Demir de katılır. Adalı, Veli’nin bir zaafını yakalar, Aylin’i kurtarmak için bir plan yapar ve Veli’nin yerini tespit eder. Aralarında ölümcül bir çatışma çıkar ama Kadir, Aylin’i kurtarmayı başarır. Veli’den de annesinin yaşadığını öğrenir. Üstelik Veli, Kadir’in annesinin yerini de bilmektedir. Adalı öğrendikleri karşısında şoke olur.

Yakup, Belma ve Demir’e şantajını sürdürür. Ama Belma, Yakup’a bambaşka bir teklifte bulunur. Kadir ile Kerem, Yakup ve arkadaşlarıyla kendi usullerince, yumruk yumruğa hesaplaşır. Adalı ile Veli arasındaki savaşta artık ok yaydan çıkmış, devreye daha başka isimler de girmiştir. Ve Adalı, düşmanlarının, bundan sonra üzerlerine daha acımasızca geleceklerinin, onları hayatlarıyla sınayacaklarının çok farkındadır.

Çarpışma 7.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

İlgiyle izlenen dizi Çarpışma’da olaylar hızlı bir şekilde ilerlerken bir sahnede çalan şarkı da seyircilerden tam not aldı. Dizide çalan şarkıyı seslendiren isim Selda Bağcan’dır ve şarkının ismi ‘Anne Ben Geldim’dir. Şarkının videosu ve sözleri sizler için araştırdık. İyi dinlemeler..

ANNE BEN GELDİM

Anne ben geldim, üstüm başım
Uzak yolların tozlarıyla perişan
Çoktan paralandı ördüğün kazak
Üzerinde yeşil nakışlar olan

Anne ben geldim, yoruldum artık
Her yol ağzında kendime rastlamaktan
Hep acılı, sarhoş ve sarsak
Şiirler çırpıştıran bir adam

Anne ben geldim, ağdaki balık
Bardaktaki su kadar umarsızım
Dizlerin duruyor mu başımı koyacak?
Anne ben geldim, oğlun, hayırsızın..