Çarpışma 6. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 25 Nisan 2019 : 15:31
0

Son derece büyük umutlar ile başlayan bir dizi. Show Tv dizileri içinde yayınlanacağı belirtildiği günden itibaren büyük bir merak uyandırdı. İzleyiciler sabırsızlıkla Çarpışma dizisini beklemeye başladı.

Bu kadar merak edilmesinin de beklenilmesinin de son derece haklı nedenleri vardı. Zira oyuncu kadrosu muhteşemdi. Kıvanç Tatlıtuğ gibi yeni neslin en yakışıklı, en beğenilen oyuncularından bir tanesi vardı karşımızda dizi salt ondan ibaret değildi. Yine Kiralık Aşk dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Elçin Sangu, yaptığı her işte adından altın harfler ile söz ettiren bir Onur Saylak. Kadro iyi, senaryo farklı idi ama tüm bunlar dizinin karşısındaki diğer diziler karşısında tutunmasına yetemedi. Perşembe günleri yayınlandığı ilk bölümden itibaren istenen reytingleri alamadı ve Çarpışma dizisi yeni yılda yayından kalkacak gibi duruyor.

Elbette çok emek verilen, çok kaliteli bir iş ama ne yazık ki bizim ülkemizde böylesine diziler kimi zaman çok da tutmuyor.

Nitekim 5. bölüm sonunda yaşanan gelişmeler dizinin sanki finale doğru adım adım gittiğinin göstergesi. Yani dizi her an ilk 13 bölüm tamamlanmadan final yapabilir sanki.

Çarpışma Kadir

6. Bölüm Fragmanı

Çarpışma dizisinin yayınlanan 5. bölüm sonunda Kerem’in peşinden giden Cemre’nin başına silah dayandığını görmüştük. Zeynep ise tercihini Kadir’den yana yaparak eski kocasını getirmiş ve son sahneler olarak dizi tam heyecanlı yerinde bitmişti.

Zeynep’e olan aşkı asla bitmeyen Kadir sevdiği kadın için 5. bölümde de gözü kapalı ölüme gidebileceğini görmüştük.

Veli Cevher
Veli Cevher

Bu bölümde ise yayınlanan fragmandan da anlaşılacağı üzere Zeynep’in kocası ile yaşayacağı derin yüzleşmeye şahit olacağız ve sonrasında neler olacak bunu dizide izleme şansımız olacak.

Veli Cevher Zeynep böylesine bir karar verince neler olacak hep birlikte göreceğiz. Bir diğer önemli olan nokta ise dizinin fragmanından da görüldüğü üzere Cemre ve Kerem’in olduğu yerde silahlar patlayacak ve ölen kim olacak? Bunu yine dizinin içinde izleyip hep beraber göreceğiz. Şimdilik sadece merak ediyoruz.

Ama fragman gösteriyor ki finale adım adım gidiyoruz ve hala kafamızda Veli Cevher ile Kadir Adalı arasında geçmişte neler yaşandığına dair net bir fikir yok. Belki de bunu dizinin son sahnesinde yani final bölümünde göreceğiz.