Canevim Dizisi Ne Zaman Başlayacak? 2.Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 3 Mayıs 2019 : 15:37
0

Bir bir sezon finali yapan ve finale hazırlanan kış dizilerinden sonra kanallarda yaz için kolları sıvadı. Atv  yaz için hummalı bir çalışma başlattı. Yaz dizileri arasında  beklentinin büyük olduğu Canevim dizisinin 1. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bir yaz dizisi daha ekranlara gelmek için gün sayıyor.  Kanalın ve yapımcının oldukça büyük maliyetle çalıştığı dizinin konusu ve oyuncuları şimdiden konuşulmaya başlandı. İzleyici dizinin ne zaman yayın hayatına başlayacağını merak ediyor.

Canevim dizisi güçlü senaryosu ve yetenekli oyuncu kadrosu ile dizi bu yazın dizisi olacak gibi görülüyor.  Ata Türkoğlu’nun yapımcılığını  üstlendiği Canevim dizisinin yönetmeni ise Adnan Gülerdir.  Senaryosu İSE Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın emanet edilen dizisinin  başrollerini kadın başrol oyuncusu  Biran Damla Yılmaz erkek başrolü Aras Aydın ile paylaşmaktadır.

Canevim Dizisi 2. Fragmanı Yayınlandı Mı?

Atv ekranlarında başlayacak olan yeni yaz dizisi Canevim’in 1. Bölüm  ilk fragmanı daha önce yayınlanmıştı. Dizinin yayına başlamadan ilk bölümden yeni bir fragman yayınladı. Canevim dizisinin 2.Fragmanı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız..

CANEVİM KONUSU NEDİR?

Dizi, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor. Dizide Maraz Ömer  ile Ceylan’ın aşkını izleyeceğiz. Evlilik planları yapan iki genç çalışıp para kazanmak ister; Ömer Kars’a çalışmaya gider. Ceylan’da bir şirkette temizliğe bu sırada yaşadığı bir tacizle iki gencin hayatı tamamen değişir.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerini paylaştığı Canevim’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.