Börü Murat Kim? Ayı Murat Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi


Güncelleme: 21 Şubat 2018 : 20:54
0

Bölüm sayısı ve yayında kalma süresi bakımdan diğer dizilere oranla daha kısa olan Börü dizisi oyuncuları arasından Ayı Murat Hakkındaki bilgileri araştırdık. Börü Dizisi Ayı Murat Kim? Gerçek adi yaşı sevgilisi gibi bilgilerin bir arada bulunduğu yazımız aşağıda verilmiştir.

Börü dizisi Ayı Murat Kim Dizideki Rolü nedir

Börü dizisi Ayı Murat dizide Börü timinin ağır silahlarıyla ilgilen uzman biri. Çok sevdiği bir tüfeği var hatta tüfeğinin ismi Ölümsüz’dür. Börü Dizisi Murat bir dönem aşırı kilolu olduğu için Turan Kara tarafından uzaklaştırma alınca ciddi bir perhiz ve spor yaparak 20 kilo birden zayıflayan yakışıklı bir asker.

Dizide Ayı Murat karakteri şen şakrak etrafındakiler tarafindan çok sevilen, aynı zamanda romantik yakışıklılığı ile de dikkat çeken biridir. En sevdiği sanatçı Barış Manço’dur. Barış Manço dan Gülpembe şarkısı ise vazgeçilmezleri arasındadır.

Börü dizisi Ayı Murat’in gerçek adi Börü Murat Yaşı

28 Şubat ‘ta ilk bölümü ile ekranlara gelen Börü dizisi Ayı Murat’in gerçek adi Armağan Oğuz. Peki Börü Armağan Oğuz kim? 1984 yılında İstanbul da dünyaya gelen oyuncu 190 boyundadır. Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik bölümü mezunudur.2008 yılı Best Model Of Türkiye birincisi olmuştur. Bu ve bunun gibi birçok dalda birincilik ikincilik ödülleri vardır. Newyork da oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu modellik ve oyunculuğu bir arada yürütmeyi başarmıştır.

Börü Dizisi Murat Sevgilisi 

 

Bir süre Newyork’da yaşayan yetenekli karizmatik oyuncu daha sonra Türkiye’ye yerleşmiştir.  Hayat Devam Ediyor dizisi ile bir çok kitle tarafından tanınan şu aralar ise Çi’de kendini gösteren Yasemin Allen sevgilisidir. 

Börü Dizisi Murat Oynadığı Diziler

Yetenekli oyuncu hem model hem oyuncu olunca kendisinin yaş itibariyle de büyük olmamasından dolayı rol aldığı çok dizi yoktur. Ah Neriman ilk rol aldığı dizidir. Dağ 2 filmi ile de kendini çok sevdiren oyuncu en son 2017 yılında Fi dizisinde Göksel karakterini canlandırdı.

Börü dizisi Ayı Murat Armağan Oğuz hakkındaki bilgiler zaman zaman güncellenecektir. Sizinde eklemek istediğiniz bilgiler varsa yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.