Börü Kaya Kimdir? Gerçek Adı, Kariyeri, Serkan Çayoğlu


Güncelleme: 21 Şubat 2018 : 19:26
0

Dağ 2 filmiyle beyaz perdede büyük beğeni toplayan Alper Çağlar, başarısını ekranlara taşımaya karar verdi. Uzun bir hazırlık sürecinin ardından 28 şubat çarşamba akşamı izleyiciyle tanışan Börü dizisi , kaliteli oyuncu kadrosu ve içinde yaşadığımız siyasi ve politik konuları ele alan senaryosuyla büyük beğeni topladı. Her kesimden insanın ilgiyle izlediği Börü Kaya kim? Börü dizisi Kaya karakterine kim hayat veriyor? Börü Kaya hakkında tüm detaylar…


Börü Dizisi Asena Kimdir? Yaşı, Sevgilisi ve Oynadığı Diziler


Börü dizisi Kaya kim sorusuna gelmeden önce dizinin konusu, karakterleri ve değinmek istediği ana tema hakkında kısa bir bilgi verelim. Çok fazla askeri konuları ele alan diziler ekranlarda boy gösteriyor. Her biri gerçekten kemik izleyici kitlesine ulaşmayı başarıyor. Yalnız Kurtların öyküsü sloganıyla tanıtılan Börü dizisi ülkemizin yakın tarihte yaşadığı iç ve dış tehditleri en gerçekçi yönüyle izleyiciye aktarılacak. 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak dizinin finali beyaz perdede olacak. Diziyle ilgili detaylar izleyenler tarafından merak edilirken Börü Kaya Kim? Börü dizisi Kaya kimdir? soruları en çok araştırılan konulardan oldu.

Kadrosu; Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Mesut Akusta, Murat Arkın, Ozan Ağaç, Emir Benderlioğlu ve Fırat Doğruloğlu gibi her biri başrol için aranan isimlerden oluşuyor. Dizide Asena karakteriyle karşımıza çıkan Ahu Türkpençe Börü’nün ekranlarda bir ilk olduğunu ve bu proje için tüm oyuncuların canla başla çalıştığını dile getiriyor. Dizinin önemli karakterlerinden Börü Kaya kim? İşte ayrıntılar…

Börü dizisi Kaya karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu; Kaya’yı şu sözlerle anlatıyor;  “Farklı bir rolle izleyici karşısında olacağım. Bu zamana kadar romantik komedilerde oynadım. Daha aşık bir adamı oynamıştım. Bana teklif geldiğinde çok beğendim ve direkt bu işte olmak istediğimi biliyordum. Benim için sürpriz oldu, farklı bir deneyim umarım seyirci de çok beğenir” Dizide gözü kara, vatanı ve bayrağı için canını hiçe sayan yalnız kalmayı seven zengin bir ailenin çocuğudur. Timin en başarılı, yetenekli ve zeki isimlerinden biridir.

Börü Kaya karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu 31 Mayıs Almanya doğumludur. Profesyonel olarak modellik yaparken oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Yüksek öğrenimini Almanya’da tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönmüştür. İlk dizi oyunculuğu deneyimini Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde yaşamıştır. Ardından Zeytin tepesi isimli dizide rol almıştır. 1.88 boyunda 85 kg ağırlığında olan genç oyuncu aslında Ekonomi mezunudur.

Hande Yener’in “yayaya sen çok özel” şarkısının klibinde de rol almıştır. Kendisinin birde ikiz kardeşi vardır. Oyunculuğa merak sardıktan sonra Ümit Çırak Modern Oyunculuk teknikleri Atölyesinde Dolunay Soysert ve Ümit Çıkar’tan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Adını Geniş kitlelere duyurmayı başardığı Kiraz Mevsimi dizisinde başrol paylaştığı Özge Gürel’le aşk yaşamaktadır.

Genç oyuncu Serkan Çayoğlu  Börü dizisinde birbirinden usta oyuncularla birlikte çalışma fırsatı yakaladığı için oldukça şanslı. Kendisine Börü dizisi Kaya karakteriyle başarılar dileriz.

Börü dizisini nasıl buldunuz? Börü dizisi oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz? Börü Kaya karakterinin performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Börü Kaya Kim?