Börü Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler ve Rolleri


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 13:32
5

Star Tv’nin yeni dizisi Börü’de kimler rol alacak? Börü dizisinin başrol oyuncuları kimler olacak? Börü dizisi ile ilgili tüm ayrıntıları sizler için araştırdık.

Polis Özel Harekat Timinin yaşadığı zorlukları gözler önüne serecek olan Börü dizisi konusu ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Börü dizisinin oyuncu kadrosunda Dağ isimli sinema filminin başrollerini paylaşan oyuncuların olacağı iddia ediliyor.

Dağ filminin yazarı ve yönetmeni olan Alper Çağlar’ın yeni sezon için Star Tv İç Yapımlar ile ortak hazırladığı ”Börü” dizisinin geçtiğimiz günlerde sete çıkmış ve hazırlıklar tüm hızıyla başlamıştı. Alper Çağlar’ın senaryosunu yazıp genel yönetmenliğini üstlendiği ve en geç Ekim 2017’de yayına çıkması beklenen dizinin kadrosu da belli oldu.

Serkan Çayoğlu, Mesut Akusta, Ahu Türkpençe, Murat Arkın, Can Nergis, Fırat Doğruloğlu, Emir Benderlioğlu gibi  isimler Börü dizisinin kadrosunda yer almaktadırlar.

Yapım ve tasarım özellikleriyle Türkiye’de ilk kez denenen “Amerikan Stüdyo Modeli” bu proje ile de Türkiye’de denenmiş olacak ve 6 bölüm olarak ekrana gelecek. 60 dakikalık 6 bölüm halinde dizi formatında yayınlanacak ve final bölümü ise sinemada yapılacak. Final filmi ise 2018 yılının sonbaharında sinemalarda olacak. Türkiye’de ilk defa RED WEAPON 8K sinema kamerası ve yöntemi ile çekilecek. Dağ serisinde olduğu gibi gerçeklik hissi veren özel kamera ile çekimler yapılacak.

Börü isimli dizide Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Fırat Doğruluoğlu, Mesut Akusta, Cengiz Coşkun, Gözde Mutluer ve Hazal Erdal’ın rol alacağı söyleniyor. Dağ sinema filmi ile büyük bir izleyici kitlesini sinemalara çeken ünlü oyuncuların Börü’de de büyük başarı sağlaması bekleniyor. Börü Dizisinin konusu kısaca şöyle; 2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.

Börü Dizisi Ahmet Pınar kimdir?

1972 İstanbul doğumlu olan Ahmet Pınar, oyunculuk haricinde buz hokeyi oyunculuğu ve atış teknikleri eğitmenliği yapmaktadır. Ahmet Pınar, Selamsızlar Bandosu, Dağ 2, Milat, Cesur Yürek, Menekşe Vadisi ve İğde Güzeli gibi yapımlarda rol almıştır. Şuanda Star Tv ekranlarında gösterilen Börü dizisinde Barbaros Çepni karakterini canlandırmaktadır.

Börü Dizisi Can Nergis Kimdir?

1980 yılının 27 Mayısın da İstanbul’da doğmuştur. Üniversiteye kadar İstanbul’da yaşamıştır. 193 cm boyunda olan oyuncu 17 yaşında teyzesi tarafından modelliğe yönlendirildi. Modelliğe başladıktan sonra bir menajerle anlaşarak uzak doğuya gitti. Orada 3 yıl modellik yaptı. Singapur, Malezya, Tayland ve Japonya’da bulundu.

Börü Dizisi Armağan Oğuz Kimdir?

1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. 11 Şubat doğumludur. Kova burcunda olan oyuncu 190 cm boyunda ve 81 kg ağırlığındadır. Kahverengi gözlere sahip olan oyuncu 2008 yılında Best Model of Turkey birincilik kazanmıştır. Best Model of World ikincilik kazanmıştır. Daha sonra ABD’ye yerleşen oyuncu burada oyunculuk eğitimi almıştır.

Börü Dizisi Fırat Doğruloğlu Kimdir?

1974 doğumlu olan oyuncu Ekonomik bölümünden mezun olmuştur. Acemi Cadı, Bez Bebek, Nazlı Yarim, Canım Ailem, Hastasıyız, Vay Arkadaş, Cesur Hemşire ve Dağ isimli yapımlarda yer almıştır.

Börü Dizisi Mesut Akusta Kimdir? 

1964 doğumlu olan oyuncu tiyatro ile Ankara’da yaşadığı yıllarda tanışmıştır. 1997 yılında ilk sinema filmi olan Yanlış Saksının Çiçeği ile sektöre ilk adımını atmıştır. Daha sonra Karagümrük Yanıyor, Karagül, İçimdeki Fırtına dizilerinde başrolde oynamıştır.

Börü Dizisi Ozan Ağaç Kimdir?

Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi alan oyuncu 176 cm boyunda ve 72 kg ağırlığındadır. Bu Kalp Seni Unutur mu, Kahramanlar ve Türk Malı gibi dizilerde oynamıştır. Karadayı dizisinde oynadığı Fırıncı İsmet rolü ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Dağ 2 filmi ile büyük beğeni kazanmıştır.

Börü Dizisi Serkan Çayoğlu kimdir?

Börü Dizisi Emir Benderlioğlu Kimdir?

Börü Dizisi Murat Arkın kimdir?

Börü Dizisi Bedii Akın Kimdir?

Börü Dizisi Ahu Türkpençe Kimdir?

1977 Samsun doğumlu olan Ahu Türkpençe, büyük ilgi duyduğu tiyatro hayallerine Müjdat Gezen Sanat Merkezinde atar. Fizk eğitimini dolduran oyuncu MSM’de tiyatro eğitimine devam etti. Sonrasında Yedi Numara, Azad gibi dizilerde rol aldı. Bir İstanbul Masalı isimli dizide adından söz ettirmeyi başardı.

Börü Dizisi Gürol Tonbul Kimdir?

Börü Dizisi Hazal Erdal kimdir?

1992 doğumlu olan oyuncu seslendirme yaptığı sırada keşferilmiştir. Harry Potter isimli sinema filminin başrolü olan Hermione karakterinin Türkçe dublajını yapmıştır. Dağ isimli sinema filminde de rol almıştır.

 


Börü Dizi Müziği ve Sözleri <<<Tıkla


Börü Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Çekim Seti Nerede?


5 YORUMLAR

Comments are closed.