Börü Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Çekim Seti Nerede?


Güncelleme: 28 Şubat 2018 : 20:51
8

Merakla beklenen dizi Börü’nün çekim yeri neresi? Börü dizisi nerede çekiliyor? Börü dizisinin seti nerede? sorularının cevaplarını sizler için araştırdık.

Star Tv’de izleyicisi ile buluşmak için hazırlık yapan dizinin ayrıntıları de belli olmaya başladı. Dağ isimli sinema filmiyle Türk sinemasına yeni bir soluk kazandırmayı başaran Alper Çağlar, yeni dizisi ile milyonları ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.

Börü dizisi şimdiye kadar alışık olmadığımız bir formatla ekranlara gelecek. Yabancı dizi tarzında Star Tv ekranlarında başlayacak olan dizinin toplamda 6 bölüm süreceği ve 1’er saatlik bölümler halinde ekranlara geleceği açıklandı. Börü dizisinde Polis Özel Harekat timinin yaşadığı kötü bir olay sonrasında ettiği intikam yemini ve hainlerden alacağı intikam anlatılacak.

Börü dizisi, Polis Özel Harekatı konu alan bir dizi olacağı için çekim yerleri için de titiz bir çalışma yürütülüyor. Eylül-Ekim ayında Star Tv ekranlarında başlaması planlanan dizinin çekimleri aslında Doğu Anadolu Bölgesinde yapılacaktı. Ancak yaşanan terör olayları bölgede set ortamı kurulmasını oldukça zor hale getirdi.

Doğu Anadolu’da çekimleri yapılamayan Börü dizisi için Konya’daki platonun kiralandığı iddia ediliyor. Konya’ya kurulan geniş plato, askeri dizilerin heyecan dolu sahnelerine ev sahipliği yaparken Börü dizisi için de uygun görüldüğü söyleniyor. Dizi ekibi set ortamı için araştırmalarını da son hızla devam ettiriyor.

Börü dizisinde Dağ filminde yer alan oyuncu kadrosu yer alacak. Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Can Nergis, Armağan Oğuz, Mesut Akusta gibi ünlü isimler dizinin oyuncu kadrosunda yer almaktalar.

Diğer taraftan dizinin hikayesi Diyarbakır’ın Bağlar beldesinde geçmektedir. Ancak dizinin son zamanlarda doğu bölgelerindeki terör olaylarının sakinleşmesi ile set ortamını o bölgeye kaydırır mı bilinmez. Konu ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Börü, çok yakında Star Tv ekranlarında sizlerle buluşuyor! Börü dizisi ile ilgili ayrıntıları sitemizden takip edebilirsiniz. Ayrıca dizi ile ilgili yorumlarınızı yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz! Sizce dizinin sadece 6 bölüm olması doğru bir karar mı? Dizinin devamı gelmeli mi? Dizi uzun soluklu bir tv dizisi formatında tekrar çekilmeli mi?

8 YORUMLAR

  1. Börü dizisi Pınar Mahallesin’de de çekiliyor dizideki teröristlerin evi bizim mahallede kameramana sordum 🙂

Comments are closed.