Börü Baran Kim? Gerçek Adı, Hayatı, Kariyeri


Güncelleme: 25 Şubat 2018 : 22:52
0

Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Börü dizisi oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topladı. Dizide her bir karakter ayrı ayrı ilgi topladı ve izleyenler tarafından merak edildi. Börü Baran Harputlu kim sorusu sosyal medya ve diğer platformlarda en çok araştırılan konulardan biri oldu. Bizde haberimizde Börü Baran Harputlu‘ya dair tüm merak edilenlere yer verdik.


Börü Behçet Orbay Kim? Gerçek Adı, Kariyeri, Oynadığı Diziler


Börü dizisi Baran kim sorusuna gelmeden önce dizinin genel konusuna biraz değinelim. Dizi son yıllarda ülkemizin yaşamış olduğu iç ve dış tehditlere karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. Benzeri pek çok projenin ekranlarda boy göstermesi Börü dizisinin yeterli ilgiyi görmesini sağlar mı  bilmiyoruz. Özellikle dizinin çarşamba günleri yayınlanması bu şüpheyi daha da artırıyor. Fakat şöyle bir gerçek var ki dizi 6 bölüm yayınlanacağı için ileriye yönelik reyting kaygısı yok.

Börü dizisi Baran karakterine hayat veren oyuncunun gerçek ismi Ozan Ağaç’tır. Başarılı oyuncu dizide İstanbul’un varoş semtlerinden gelen vatan sevdalısı gözü kara bir askere hayat veriyor. En yakın dostu Ömer’le kardeşten öte bir bağları var.

Ozan Ağaç Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezundur. Dizi sinema ve tiyatro oyunculuğu yanı sıra reklam seslendirmeler de yapmaktadır. Alianz Sigorta, Akbank ve Koçtaş reklamlarını Ozan Ağaç’ın seslendirdiği biliniyor. Kariyer hayatı boyunca rol aldığı projeler arasında Bu Kalp Seni Unutur Mu? Kahramanlar, Türk Malı, Karadayı, Muhteşem Yüzyıl, Sarıkamış Çocukları, İçerde ve beyaz perdede büyük ilgi gören Dağ 2 filmi yer alıyor. Kendisine Börü dizisi Baran rolüyle başarılar dileriz.

Börü dizisi hakkında düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Dizi sadece 6 bölüm yayınlanacak. Eğer daha uzun süre ekranlarda görmek istiyorsanız devam etmesi yönündeki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.