Bizim Hikaye’de Rahmet Filiz’i Çok Üzdü


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 09:03
0

Fox’ta sevilen  ve ilgi ile izlenen Bizim  Hikaye ‘de Hazal Kaya en büyük  abla olan ve  çocukların  sorumluluğu  ile evin  tüm  geçimini  üstelenen  abla ;Filiz  karakterini oynuyor. Ondan sonraki en büyük  kardeş  ise,Rahmet’tir. Rahmet çok  çalışkan,zeki biridir. Ablası  Filiz  Rahmet’ten oldukça  umutludur. Ancak Rafet lise de para karşılığı  ödev  yapıp, başkalarının  yerine sınava  girerek  para kazanmaya çalışır.

 

 

Ablası  onun  üniversiteyi  kazandığını  duyunca  çok  sevinmiştir.  Oysa ki Rahmet  ablasını  ve diğerlerini  kandırmıştır. 15 Kasım Perşembe Günü  yayınlanan  bölümde  Rahmet’in hademelik yaptığı  üniversiteden  tanıştığı  arkadaşı  Derin’in gelip Filiz ve diğerlerine gerçeği  anlatması  ile Rahmet’in söylediği  yalan ortaya çıkmıştır.  Filiz kardeşi  Rahmet’in onu hayal  kırıklığına attığını  söyler  ve çok  üzülür. Rahmet’in yeni  bölümde  bu hatasını  telâfi  etmek için birşeyler yapıp  yapmayacağı  merak konusu oldu.

15 Kasım Perşembe Günü yayınlanan bölümde seyircilerin  aklına  bir çok  soru düştü  Rahmet ile ilgili  olarak. Bunlardan bazısı:

Rahmet  acaba okula  gidecek mi? Önüne  çıkan  fırsatları  değerlendirerek mi? Rahmet  Derin’i mi seviyor,  yoksa  Deniz’i mi seviyor? Rahmet’in kafası mı  karışık? Rahmet  15 Kasım Perşembe Günü yayınlanan bölümde Deniz ile yakınlaştı  ve Deniz  ile öpüştü.

 

Daha önceki  bölümlerde ise Deniz’in kardeşi  Derin’i öpmüştü. Derin  Rahmet’i seviyor  mu  yoksa Rahmet’e acıyor mu? Peki  ya Deniz o sinirli, havalı,sert tutumumun altında  aslında Rahmet’e büyük  bir tutku  ve aşk  mı  besliyor? Tüm  bu ve buma benzer soruların  cevabı ilerleyen bölümlerde  karşımıza  çıkmaya devam edecek. Rahmet Filiz’e yaşattığı  hayal kırıklığını eğer  telafi ederse Filiz Rahmet’i affedebilecek mi?

Peki  gelelim Rahmet’i canlandıran  bu sevimli  ve yeni  simalardan oyuncuya, kimdir ,neler yapmıştır?27 yaşında olan oyuncunun  asıl  ismi ,Yağız Can Konyalı’dır .Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatroculuk Bölümü  2012 yılı  mezunudur. Yağız Can Konyalı  daha önce  “Öyle Bir Geçer  Zaman Ki”de oyunculuğunu  sergiledi daha sonra ise,” Adı Mutluluk ” isimli projede  oyunculuk yaptı.  Yağız Can Konyalı Ilk Aşk  dizisinde de oyunadı. Bir kaç  kısa  film de de oynadı.  Tiyatro  oyunları  ile de seyirci  karşısına çıkmaya  devam etmektedir.