Bizim Hikayede Bu Akşam Neler Olacak?


Güncelleme: 13 Aralık 2018 : 17:10
0

Med yapım tarafından Fox tv ekranlarında yayınlanan Bizim Hikâye  dizi her perşembe izleyicisi ile buluşuyor. Beğeniyle  takip edilen ve her bölümü ilgiyle beklenen dizi bu hafta izleyicisini büyük bir şoka uğrattı. Filiz’in neyi var? 52. Bölüm fragmanı ile Filiz’in burnunun kanadığı ve bayıldığı görülen dizi de izleyici eni bölümü merakla bekliyor. Filiz’in rahatsızlanması Hazal Kaya diziye veda mı edecek sorularını akla getirdi . Filiz ÖLECEK Mİ?  Hazal Kaya diziye veda edecek mi soruları dizinin izleyicileri  tarafından sosyal medya aracılığı ile dizinin senaristlerine  sorulup bilgi alınmaya çalışılsa da Filize ne olacağı konusundaki gizem hala korunuyor. Bakalım 52. bölümüyle ekrana taşınan dizinin bu akşamki bölümde neler yaşanacak.

Filiz Hastalanıyor!

Filiz’in hastalığı ile tüm aile yine bir araya geliyor.  Her olumsuzlukta ailesini bir araya toplamaya çalışan Filiz  bu sefer aynı şeyi kendisi için ailesinin yaptığını görmesi duygulu anlara tanık olmamızı sağlayacak.  Bizim Hikâye’de gelen kötü haberle yıkılan ailenin tek vücut olmaya çalıştığı görülür.  Bu akşamki bölümde  oldukça zor ve duygu dolu bir bölüm seyircileri bekliyor.

Bizim Hikayede Yaşanacaklar 

Bizim Hikâye Dizisinde Filiz’in Hastalığı Bizim Hikâye dizisinin  seyrini değiştiriyor. Bu zamanki bölümlerde gördüğümüzün aksine Filiz’in aksine diğer  aile fertlerinin uğraşlarını izleyeceğiz. Hasta olmasına rağmen   ailesi için  bir şeyler planlayan Filiz’in daha fazla dayanamadığı görülüyor. Hatalığı daha da ilerleyen Filiz bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuk ile uğraşırken diğer yandan da Kiraz’ın bitmek bilmeyen problemleri ne yoğunlaşıyor tüm bunlarla uğraşırken bitkin düşen Filiz’in bu durumunu fark edip Filizi uyaran  Barış’ın tüm ikazlarını dinlemeyen  sağlığına dikkat etmeyen Filiz’in  bünyesinin daha fazla dayanamayıp bayıldığı hastaneye kaldırıldığı görülüyor. Elibol ailesi  için  şimdi   tek yürek olma zamanı. Barış ise Filiz’in hasatlığı ile perişan olurken hastalığın sebebini araştırmaya başlar. Bu sırada beklenmedik bir gelişmeyle şaşıracak olan Barış ne  öğreniyor. Filiz’in neyi var ? Hazal Kaya diziye veda mı ediyor ? soruları da gündeme gelmeye başladı tüm bu sorular yeni bölümde bu akşam izleyici ile  cevaplanacak.