Bizim Hikaye Barış’ın Karısı Kim? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 13 Eylül 2018 : 23:48
1

[kirmizitext]Bizim Hikaye dizisi[/kirmizitext] sezon finali bölümünde yine sürprizlerle seyircileri karşılıyor. Dizinin 7 Haziran Perşembe günü yayınlanan 37. bölümünde Filiz hapse girmektedir. Ancak son dakikada ortaya çıkan bir karakter her şeyi kökten değiştirecektir. Kendisini Savaş’ın karısı olarak tanıtan kişi kimdir? Bizim Hikaye Savaş’ın Karısı Kim? Hangi Dizilerde Oynadı?

Filiz’in evinde uyuşturucu madde çıkmıştır. Filiz uyuşturucu madde satışı yapmaktan tutuklanır ve mahkemeye çıkartılır. Cengiz, Filiz’le konuşur, ona içinde bulunduğu durumun vahametini anlatmaya çalışır. Filiz ise olanların şokundan çıkamamıştır. Mahkemeye çıkartılan Filiz şok kararla yıkılır.

Filiz, uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmaktan hapse atılır. Tülay, Barış ve çocuklar tedirgindir. Filiz cezaevi aracına bindirilirken çocukları Barış’a emanet eder. Barış hiç merak etmemesin, söylerken yanına bir bayan yaklaşır ve ona kardeşi Savaş’ın ismi ile seslenir. Onu avukat zanneden Tülay ise ondan hemen bir şeyler yapmasını ister. Ancak meçhul bayanın konuşması ile ortam buz keser.

Kadın kendisini Savaş’ın karısı olarak tanıtır. Barış, Filiz ve Tülay şoka girmiştir. Kimse ne olduğunu anlamamıştır. Savaş’ın karısı kimdir? Nereden çıkmıştır? Şimdiye kadar nerededir? Savaş’ın karısı olarak karşımıza çıkan oyuncu hakkında detaylar çok kısa bir süre içerisinde yazımıza eklenecektir? Ancak onun öncesinde karakter ile kısa ir analiz yapalım.

[kirmizitext]Bizim Hikaye 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Yeni Sezon Yayın Tarihi için tıklayınız[/kirmizitext]

[mavitext]Bizim Hikaye 2. Sezon Oyuncu Kadrosu? 2018 2019 Yeni Oyuncular için tıklayınız[/mavitext]

Sezon finali önce si böyle bir karakterin diziye dahil edilmesi izleyicide tatil boyunda büyük bir heyecan uyandıracaktır. 2. sezonun gelmesini sabırsızlıkla bekleyen fanlar bu karakter hakkında ciddi bir araştırmaya girecektir. Kadın Barış’ın ölen kardeşi Savaş’ın karısı olduğunu söylemektedir. Bu yeni karakter ile dizinin 2. sezonda farklı bir senaryo ile seyirci karşısına çıkacağının belirtisidir. Filiz hapishanede dışarıya çıkıp kardeşlerine ve Barış’a kavuşmanın hayalini kurarken, Barış ise kendisini Savaş’ın karısı olarak tanıtan kadınla birlikte olacaktır.

1 YORUM

Comments are closed.