Bizim Hikaye Filiz’in Annesi (Şükran) Ölecek Mi? Öldü Mü? Diziden Ayrıldı mı


Güncelleme: 25 Ocak 2018 : 23:59
1

Bizim Hikaye dizisinde şok bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz bölüm çocukları yetiştirme yurdundan kurtarmak için gelen çocukların annesi Şükran, kendini bileklerinden keserek intihar eder. Uzun süredir kullandığı antidepresan ilaçların etkisiyle kendini kaybeden Şükran ölecek mi? Tamda çocuk esirgeme kurumundan denetim için gelen yetkililerin yanında yaşanan olay sonucunda Filiz’in annesi Şükran ölecek mi?


Bizim Hikaye Kim Vuruldu? Kim Kimi Vurdu?


Bizim Hikaye Filiz’in annesi Şükran ölecek mi? İşte detaylar.. Dizinin 19. bölümünde Şükran karakterine hayat veren oyuncu senaryo gereği intihar etti. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde çocukları yetişme yurdundan almak için gelen ve diziye tekrar dahil olan Şükran, 19. bölümde bilekleri kesilmiş bir halde bulundu. Şimdi herkesin merak ettiği soru Bizim Hikaye Şükran ölecek mi, öldü mü soruları..

Bizim Hikaye Şükran karakteri ölmeyecek, Filiz annesinin intihar ettiğini anında fark ettiği için erken müdahale edilecek ve kurtulacak. Fakat olaylar Çocuk Esirgeme kurumundan denetim için gelen uzmanların önünde yaşandığı için kurum çocukları geri alabilir.

1 YORUM

Comments are closed.