Bizim Hikaye Meral Kimdir? Oynadığı Diziler!


Güncelleme: 26 Aralık 2018 : 15:14
0
Bizim Hikaye Şebnem Köstem (Derya) Kimdir?

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başladığı ilk günden bugüne seyirciyi hem komedisiyle hem de dramıyla etkilemeyi başaran, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Verda Pars ve Ebru Hacıoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu sevilen dizi bu hafta 53.bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde neler yaşanacak? Dilerseniz önce dizinin özetiyle haberimize başlayalım…

Bizim Hikaye 53.Bölüm Özet! Bu Hafta Neler Yaşanacak?

Barış’ın ölüm haberi bütün aileyi büyük bir acıya sürüklerken, Filiz’in düğün günün ertesinde yaslı bir dul olmaktan çok daha büyük bir sorunu vardır artık. Elibollar Nihal’in başlarına açacakları dertten kurtulmuşlardır belki ama şimdi Filiz’in onlara getirdiği yeni haberle mücadele etmek zorundadırlar. Herkes bu yeni sorunla kendi yöntemleriyle başa çıkmaya çalışırken, Filiz herkesi hayrete düşüren yepyeni bir çözümle karşılarına çıkar. Yeni hayatlarına alışmaya çalışan Elibollar’a hayatın ve Barış’ın ardında bıraktığı mirasın getireceği insanlar ise henüz tükenmemiştir.

Bizim Hikaye Meral (Şebnem Köstem) Kimdir? Oynadığı Diziler?

Diziye yeni katılacak olan isim Şebnem Köstem 7 Ağustos 1969 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan oyuncu dizide Meral Sezgin karakterine hayat verecek. Daha önce oynadığı dizilere baktığımız zaman ise Yılan Hikayesi, Ihlamurlar Altında, Koyu Kırmızı, Kadın ve Nefes Nefese dizilerini görmekteyiz.

Oyuncuya yeni dizisinde başarılar diliyoruz. Herkese iyi seyirler.