Bizim Hikaye Çiçek Kim Gerçek Adı Oynadığı Dizler Neler? Filizin Hapishanedeki Arkadaşı


Güncelleme: 6 Eylül 2018 : 10:36
1

[mavitext]Kadın Dizisinin Berşan’ı [/mavitext]yeni sezonda Bizim Hikayenin Çiçek’i olarak ekranlara gelecek. Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran kadın dizisi diziye yeni oyuncuları dahil etmeye devam ediyor. Yeni karakterlerle de izleyicinin gönlüne taht kurmaya devam edecek. Kadın Dizisinde Filiz’in hapishanedeki arkadaşı Çiçek karakterini hayat verecek oyuncunun gerçek adı ne oynadığı diziler neler sevgilisi var mı gibi soruların cevabı haberimizde.

Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nejat Uygur ,Nesrin Cevatzade, Yağızcan Konyalı, Pınar Töre, Evrim Doğan, İsmail Karaöz, Berkay Akın gibi oyuncuların yer aldığı Bizim Hikaye her perşembe [mavitext]Fox TV[/mavitext] ekranlarında olacak. Aile ve dram türünü başarı ile canlandıracak Bizim Hikaye yeni sezona 38 bölümü ile 13 Eylül Perşembe devam edecek.

7 Haziran 2018 Perşembe günü 37 bölümü ile ekranlara sezon finali yaparak veda eden Bizim Hikaye dizisi oyuncuları kısa bir tatilin ardından bomba gibi bölümlerle diziye devam ediyor.

Yoksul semtlerden birinde yaşam mücadelesi veren ve ailenin bir arada olmasını vesile olan Filiz’in hayat hikayesinin anlatılacak. annelerinin evi terk ettiği ve 5 küçük kardeşine bakmakla yükümlü olan Filiz’in bir de alkolik babasının yaptığı hataların nasıl üstesinden geleceğini anlatan esrarengiz yaşamı ekranlara gelecek.

Yeni sezonda diziye dahil olan [mavitext]Hazal Kaya yani Filiz’in[/mavitext] hapishanede arkadaşı olacak olan Çiçek’e hayat verecek oyuncunun gerçek adı Sahra Şaş’tır. Sahra Şaş daha önce kadın dizisinde Berşan karakterine hayat vermiştir. Sahra Şaş 1994 yılında dünyaya gelmiş 1 66 boyunda güzel aynı zamanda yetenekli bir oyuncudur.

Bizim hikaye Çiçek’in oynadığı diziler ise 2013 yılında ilk olarak Tatar Ramazan adlı dizide yapımcıların oyunculuğunu beğendiği bir isim olması ile dizi tekliflerini üst üste gelmesi oyuncuyu birçok dizide rol almaya vesile kılmıştır. Yine Adını Kalbime Yazdım dizisinde 2013 yılında rol alan oyuncu, 2015’te Kösem Sultan, 2017’de Çoban Yıldızı, yine 2017’de reytinglerde üst sıralarda yer alan kadın dizisinde rol alması ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan Sahra Şaş şimdi ise [mavitext]Bizim Hikaye[/mavitext] dizisinde Çiçek olarak ekranlara gelecektir.

[kirmizitext]Bizim Hikaye Filiz’in Avukatı Kimdir? Murat Danacı Hakkında Bilinmeyenler![/kirmizitext]

Birçok dizide rol alan oyuncu oynadığı dizilerde en çok merak edilen sık sık arama motorlarında isminin görüldüğü başarılı bir oyuncudur. Siz oyuncu hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten oyunculuğunu kaliteli buldunuz mu?

1 YORUM

Comments are closed.