Bizim Hikaye Barış Kimdir, Nelerde Oynadı?


Güncelleme: 1 Aralık 2018 : 12:32
0

Fox TV’nin sevilen dizilerinden birisi olan Bizim  Hikaye konusuyla, her hafta yayınlanan yeni bölümleri ile maceraları ile komik sahneleri ile ailelerin vazgeçmeden, severek izlediği bir dizi. Her hafta yeni bölümleri ile perşembe günü saat tam 8’de Fox TV de yer alıyor. Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz gibi isimlerin paylaştığı bu dizi reytinglerde de gayet olumlu bir seyirde seyrediyor.

Ancak izleyici dizi de her hafta yayınlanacak yeni bölümler kadar dizide yer alan oyuncuları da çok merak ediyor. Bunlardan birisi de dizinin Barış diğer ismi ile Savaş karakteri .Peki Barış kimdir? Nerelidir ,dizide ne görevi vardır ve gerçek hayatta Barış karakterine can veren oyuncumuz kimdir? Nerelidir, yaşı kaçtır,asıl mesleği nedir, evli midir, bekar mıdır, çocuğu var mıdır, sevgilisi var mıdır, boyu nedir, göz rengi nedir, saç rengi nedir, daha önce nerelerde oynadı, neler yapmaktan hoşlanır?Bu gibi sorulara bu yazımızda cevap vereceğiz.

Bizim Hikaye dizisinde Barış Filiz’e aşık olan bir doktordur aynı zamanda Filiz’de Barış’a aşıktır. Barış Filiz’in tüm kardeşlerini kendi öz kardeşleri gibi sahiplenir ve onlara ellerinden geldiğince yardım etmeye çalışır. Sevdiği kadın Filiz için birçok fedakarlığı göze alır ve herkese iyilik yapmaya çalışan bir tip. Hatta Barış Filiz hapse düştüğü zaman sırf o hapisten çıksın diye sevmediği bir kadın olan Savcı Nihal ile evlenmiştir. Barış ne yaparsa yapsın hangi olayları yaşarsa yaşasın Filiz’den bir türlü vazgeçemez, her seferinde kaçıp uzaklaşsa bile yine kendisini Filiz’in yanında bulur. Filiz’den ayrı gayrı kalamaz.

Bizim Hikaye dizisinde Barış karakterine can veren oyuncu Burak Deniz’dir. Burak Deniz oldukça yakışıklı ve başarılı bir oyuncu olarak gözümüze çarpıyor. Yakışıklı oyuncu şu anda 27 yaşındadır.  17 Şubat 1991 yılında dünyaya gelmiştir doğum yeri ise İzmit tir. Yakışıklı oyuncunun boyu 1.85’tir ve burcu ise terazidir .Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü mezunudur.  Ayrıca yakışıklı oyuncunun kilosu ise 87’dir ,evli değildir ,çocuğu yoktur ancak kısa bir süre önce Büşra Develi isimli oyuncudan ayrılmıştır aşk hayatı hakkında şu anlık elimizde bu kadar bilgi var. Medcezir, Aşk Laftan Anlamaz, Tatlı Küçük Yalancılar gibi yapımlarda rol aldı.