Bir Zamanlar Çukurova’ya Flaş Transfer! Ünlü Güzel Hangi Rolde Oynayacak?


Güncelleme: 8 Aralık 2018 : 13:45
0

Atv’nin büyük beğeni toplayan ve reyting listelerini altüst eden yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova‘ya yeni trasfer…

Atv‘de Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisine hangi ünlü oyuncu katıldı?

Bir Zamanlar Çukurova’ya kim katıldı? Bir Zamanklar Çukurova’ya hangi oyuncu katıldı? Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları? Bir Zamanlar Çukurova Oyuncu Kadrosu? Bir Zamanlar Çukurova yeni oyuncu kim?

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Vahide Gördüm gibi ünlü isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisine şimdi de ünlü bir güzel katılıyor.

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Karadayı dizisindeki rolü ile büyük üne kavuşan güzel oyuncu Melike İpek Yalova, Bir Zamanalar Çukurova dizisinin kadrosuna dahil oldu. Melike İpek Yalova‘nın dizide Ala Hekimoğlu isimli bir çocuk doktorunu canlandıracağı açıklandı. Ala karakterinin Yılmaz’a aşık olması bekleniyor.

Bakalım Melike İpek Yalova’nın Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolü ne olacak ve dizinin gidişatını nasıl etkileyecek?

Bir Zamanlar Çukurova dizisine son olarak Fekeli karakteri ile Kerem Alışık ve Fekeli’nin gençliği rolü ile Alışık’ın oğlu Sadri Alışık katılmıştı.

Melike İpek Yalova kimdir? Melike İpek Yalova kaç yaşında? Melike İpek Yalova kim? Melike İpek Yalova hangi dizilerde oynadı? Melike İpek Yalova nerelerde oynadı? Melike İpek Yalova boyu kaç? Melike İpek Yalova kaç yaşında? Melike İpek Yalova sevgilisi kim? Melike İpek Yalova erkek arkadaşı var mı? Melike İpek Yalova evli mi? Melike İpek Yalova kimin kızı? Melike İpek Yalova dizileri neler? Melike İpek Yalova kime benziyor?

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Boğa burcu olan oyuncunun boyu 1.56’dır. Eski Devlet Bakanı olan Yüksel Yalova’nın kızıdır. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Ardından Roma La Sapienza Üniversitesi bünyesinde Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi almıştır.

Oyunculuk hayatına giriş yapması ile Muhteşem Yüzyıl dizisi ile olmuştur. Ardından Karadayı dizisinde Ayten karakterini canlandırmıştır. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen İnsanlık Suçu dizisinde Cevher karakterini canlandırmıştır.