Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Kimdir, Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 10:46
0

Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv de yayınlanıyor.  Her perşembe günü saat 20.00’da yayınlanıyor. 1970’li yılların Adana’sında geçiyor hikaye. Dizide herşey 1970’li yıllar konseptini taşıyor. Giyinilen kıyafetlerden, kullanılan eşyalara, saç yapımına, kurallara kadar herşey ama herşey tam da 1970’lerin modasına uygun. Dizinin oyuncuları gönderdikleri üstün başarıdan dolayı izleyici tarafından çok sevildi. Bu oyuncuları seven izleyici ise oyuncuların gerçekte kim oldukları,yaşları, ilişki durumları,boyları, kiloları,asıl meslekleri,eğitimleri gibi bir çok şeyi merak ediyor. 

Dizinin konusu 1970’lerde Adana’da geçiyor. Istanbul da yaşayan ve birbirini seven bir çift kendini bir anda Adana da bulur ve öyküleri burada daha farklı evrilir. Yaman çiftliğinde işe başlayan aşık çiftin kaderi bu aile ile tanıştıktan sonra değişir. Kıza evin beyinin oğlu aşık olur ve evlenmek ister. Züleyha beyin oğlu ile evlenmek istemese de sevgilisi Yılmaz’ı öldürmesinler diye evlenir, Yılmaz ise Züleyha için herkesi öldürmeyi göze almış biridir. Demir( evin tek oğlu, bey oğlu) Züleyha’yı tutsal etme çabasındadır. Bakalım aşk kazanacak mı?

Yılmaz karakterini tanıyalım. Yılmaz Züleyha’nın sevgilisidir. Mütevazi, yiğit, yakışıklı, ıyimser, iyi kalpli bir delikanlı olan Yılmaz hayatta sadece Züleyha ile evlenmeyi ister. Istanbul çocuğudur. Züleyha ‘ya olan aşkından dolayı elini kana bular.

Yılmaz Züleyha’nın çocuğunun ondan olduğunu bilmiyordur. Arzusu sevgilisine kavuşmaktır. Yaman ailesinin Demir’inden alabilecek mi sevdiği kadını, o çocuğun kendisinden olduğunu öğrenebilecek mi, Züleyha ile kavuşabilecek mi,yoksa sonsuza dek Züleyha’yı kayıp mı etti?  Yüreği cayır cayır yanan Yılmaz bakalım yeni bölümlerde neler yapacak? Her hafta perşembe günü saat 20.00’da sakın kaçırmayın. 

Yılmaz karakterine can veren başrol oyuncularından Uğur Güneş’tir. 31 yaşında olan oyuncu 1987 yılında dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan oyuncu Ankara da sığmış ve yine Ankara da büyümüştür. Ankara Üniversitesi mezunudur. Oynadığı ilk dizi Yeniden Başla isimli dizidir. 2013 de Emrah karakterine Şeytan-ı Racim filminde hayat vermiştir.  Daha Önce hafızalara Trt 1de Diriliş Ertuğrul  dizisindeki Tuğtekin karakterine hayat vermesi ile kazındı. Kaymakam Fatih rolünü Isimsizler Dizisi’nde canlandırdı. Şimdi ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterini okunuyor.