Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?


Güncelleme: 13 Aralık 2018 : 19:10
0

Atv‘nin reyting listelerini sallayan iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova, oyunculuk performansları ile de adından söz ettirmeyi başarıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz Akkaya karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Uğur Güneş.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterini hangi oyuncu canlandırıyor?

Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz kim? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz kaç yaşında? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz evli mi? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz kız arkadaşı var mı? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz boyu kaç? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz nereli? Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz hangi dizilerde oynadı? Uğur Güneş kim? Uğur Güneş aslen nereli? Uğur Güneş kaç yaşında? Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? Uğur Güneş’in boyu kaç? Uğur Güneş’in sevgilisi kim? Uğur Güneş’in oynadığı diziler hangisi?

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Sevilen dizi Bir zamanlar Çukurova’da Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş, 13 Ocak 1987’de Ankara’da doğdu.

Lise yıllarında bir arkadaşının sayesinde Ankara Sanat Tiyatrosu ile tanışan Uğur Güneş, oyunculu kariyerine ilk defa burada adım attı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL’DA ROL ALDI

Ankara Üniversitesi Dil, Tiyatro ve tarih bölümünden mezun olan Uğur Güneş sonradan İstanbul’a yerleşti. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Uğur Güneş Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterini canlandırmıştır.

Başarılı oyuncu TRT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırmıştır. Uğur Güneş İsimsizler dizisinde Kaymakam Fatih karakterini canlandırdı.

UĞUR GÜNEŞ’İN DİZİ VE FİLMLERİ

2011- Yeniden Başla
2013- Şeytan-ı Racim
2014 – Urfalıyım Ezelden
2015- Seddülbahir 32 saat
2017- İsimsizler
2018- Bir zamanlar Çukurova

YILMAZ AKKAYA KİMDİR?

Yılmaz Akkaya, İstanbul’un yakışıklı, mütevazı ve iyi yürekli çocuğu, çalışkan bir aşık. Parada pulda şanda şerefte gözü yok. Hayatta en büyük dileği canından çok sevdiği Züleyha’sıyla evlenip mutlu bir yuva kurmak. Ama bir gün hayattan yediği bir darbe ile geleceği de hayalleri de tümüyle değişir. Sevdiği için elini kana bulayan Yılmaz’ın içine düştüğü kaçak hayatı onu hiç beklemediği yollara sürükler. Aşkı için her şeyi göze alan Yılmaz kaderine hükmedebilecek mi?