Bir Zamanlar Çukurova 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Neler Yaşanacak?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 12:26
0

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı.? 11. Bölümde neler yaşanacak? 10. Bölüm Final sahnesi nefesleri kesti!

Demir ve Yılmaz iki kavak tepesinde karşı karşıya gelmiştir. Bir bir birlerine silah çeken iki başrol oyuncusu ne yaptı? Yılmaz, kıvrak bir hamle ile Demir silahına vurmuş ve silah yere düşmüştür. Demir, silah çeken Yılmaz, Fekeli’in nasihatlarını hatırlar ve Züleyha için Demir’i vurmaktan vazgeçer. Arkasını döner ve oradan uzaklaşmaya başlar. Bu sırada Demir, Yılmaz’ın arkasından silahını çeker, tam bu sırada Demir’in annesi “yapma” diyerek Demir’in önüne geçmeye çalışır. İşte nefes kesen sahne..

15 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları, Hangi Dizi Ne Kadar İzlendi?

15 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları, Hangi Dizi Ne Kadar İzlendi?

Silahlar çekildi.. Kim vuruldu? Yılmaz, arkasını döner ve hemen silahını ateşler. Demir’in annesi Hünkar vurulmuştur. Demir’de silahını ateşlemiş, Yılmaz’ı vurmuştur.

22 Kasım Fragmanı Analizi

Bir Zamanlar Çukurova’nın 10. Bölümün nefes kesen final sahnesini herkes soluksuz izledi. Yılmaz’ı kim kurtaracak? Demir’in Annesi Hünkar Ölecek mi? 

Hünkar karakterini oynayan Vahide Perçin’in senaryo gereği vurulduğunu ve ölmeyeceğini gelen haberler arasında. Demir annesini, Fekeli ise Yılmaz’ı hastaneye yetiştirecek.. Bu hadisenin ardından Demir ve Yılmaz’ın hapse girmeyeceği de gelen haberler arasında. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ile 22 Kasım Perşembe akşamı ATV’de…

Bir Zamanlar Çukurova 11. Bölüm Fragmanı yayıncı kuruluş tarafından henüz yayınlanmadı… Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak..

Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm Özeti ve 11. Bölüm 22 Kasım Fragman Analizi

Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm Özeti ve 11. Bölüm 22 Kasım Fragman Analizi